De unde provin produsele NovAge

NovAge Îngrijirea pielii Inovație științifică, dezvoltată în Suedia

Încă din 1967 ne numărăm printre primele companii care dezvoltă produse folosind ingrediente direct din natură. Natura este sursa noastră de inspirație și o valorificăm cu ajutorul tehnologiei inovatoare.

NovAge

Celule stem din plante

Sunt chintesența puterii naturii, rafinată prin știința de ultimă oră pentru a produce extracte pure și eficiente, sustenabile și din perspectiva mediului înconjurător. Proiectul de dezvoltare al celulelor stem din plante a durat 7 ani. Timp în care s-au realizat studii clinice și încă 2 ani pentru a fi transformate într-un produs performant.

30 de patente inovatoare

Pentru uniformizarea nuanței pielii, efect de umplere, efect anticelulitic, hidratare, anti-îmbătrânire și exfolierea pielii obținute de-a lungul anilor.

NovAge -Combinăm ingrediente naturale active cu cele mai înalte tehnologii

NovAge

Produsele noastre NU sunt testate pe animale, dar au fost efectuate

Trei tipuri de testări  înainte de comercializare

 1. Testări dermatologice– toate produsele trec prin astfel de testări, pentru a garanta compatibilitatea lor cu pielea ta și pentru a preveni eventuale iritații ( cremele pentru conturul ochilor din seturile NovAge nu conțin parfum, tocmai pentru a se evita o ulterioară iritație)NovAge
 2. Testări pe consumatori -Pentru fiecare set de produse un numar de persoane voluntare a fost rugat să folosească întreaga rutină pe o perioadă determinată. La sfârșitul acestei perioade, voluntarii sunt intervievați în legătură cu experiența lor cu rutina de îngrijire și diferențele pe care le-au remarcat la un număr de atribute. Din astfel de testări rezultă enunțuri precum Bright Sublime reduce cu 50% petele pigmentare în 12 săptămâni
 3. Testări clinice– cele mai complexe testări. Sunt realizate cu echipamente de top ce evaluează detalii precum adâncimea ridurilor înainte și după folosirea produselor. Abordarea este una științifică și de mare acuratețe. Astfel de teste sunt realizate într-o perioadă de până la 3 luni. Rezultatele sunt evaluate cu un computer .

NovAge

ps. Veti fi surprinsi cât de puține companii realizează testări clinice pentru produsele lor. Data viitoare când răsfoiți o revistă verificați dacă produsul dorit a trecut prin astfel de teste.  Urmăriți asteriscul, pentru a descoperi dacă beneficiile vin din  testări clinice sau pe consumatori.

Rezultate demonstrate științific

 • două laboratoare cu dotări de ultimă oră în Stockholm și Dublin

NovAge

Poți face un tur virtual al laboratorului aici

 • 1600+ ingrediente din toată lumea evaluate în fiecare an
 • 150+ teste clinice și de consumator efectuate în fiecare an

Produse sigure și testate Propriul centru de testare

Consultanții nostri științifici sunt recunoscuți pe plan mondial pentru înalta lor expertiză. Printre aceștia se numără Alain Mavon, PhD, fiind directorul Institutului Oriflame de Cercetare a Pielii (citește despre institut aici). Toate produsele noastre sunt trecute prin teste de performanță și siguranță.

Despre acest domn Alain Mavon puteți citi mai pulte chiar pe site-ul Chemical Innovation Exchange

NovAge

NovAge se concetrează asupra semnelor de maturizare care contează cu adevărat. Fiind un brand de îngrijire avansată a pielii, cu acțiune specifică, oferă game ce acționează diferit asupra nevoilor pielii, în continuă schimbare odată cu înaintarea în vârstă.

NovAge este rezultatul AgeReflect, un studiu științific de cercetare în domeniul îmbătrânirii pielii, condus de Oriflame, pe un grup format din 1.000 de femei. Acest studiu a rezultat faptul că 4 din 5 femei nu își arată vârsta biologică, pentru că aspectul pielii influențează percepția asupra vârstei, iar procesul de îmbătrânire a pielii este diferit pentru fiecare femeie în parte.

AgeReflect

Reprezintă o cercetare unică în curs de patentare efectuat pentru a afla adevărul despre îmbătrânirea pielii. La această cercetare au participat 1.000 de femei. S-au făcut fotografii pentru fiecare femeie în parte, cu ajutorul unui dispozitiv care analizează pielea și aspectul feței. Au fost analizate 23 de semne ale îmbătrânirii. Fiecare fotografie a fost analizată și măsurată de experți.

NovAge

Același lucru au făcut și un grup independent care a oferit o perspectivă estimativă asupra vârstei fiecărei persoane.

Astfel, s-au putut compara rezultatele perspectivei estimative cu vârsta reală a femeilor fotografiate pentru a înțelege care sunte semnele ce le face pe femei să pară mai în vârstă decât sunt. De exemplu, o femeie de 35 de ani, poate părea de 45 bazat pe percepția vârstei.

În urma analizei s-au indentificat 12 semne ale îmbătrânirii pielii cu un puternic impact negativ asupra modului în care este percepută vârsta:

 1. Pielea lipsită de strălucire-cu aspect tern
 2. Pori dilatați
 3. Textură aspră
 4. Aspect neuniform
 5. Pete pigmentare
 6. Roșeață
 7. Riduri pe frunte
 8. Ridurile dintre sprâncene
 9. Ridurile laba gâștei (din colțul ochiului)
 10. Ridurile de sub ochi
 11. Ridurile din jurul buzei superioare
 12. Pielea cu aspect lăsat

Ținând cont de aceste semne, putem identifica acele produse inovatoare care combat cu succes semnele îmbătrânirii pielii și care ne ajută să ne menținem aspectul sănătos, tânăr și frumos.

Alege propria gamă pentru rutina ta zilnică de îngrijire a pielii

În funcție de problemele pielii tale. Fiecare gamă are la bază înovații științifice, tehnologii avansate și extracte naturale de celule stem din plante.

 • Alege Bright Sublime-Dacă ai:
 • Pete pigmentare
 • Nuanță neuniformă
 • Linii fine/riduri

NovAge

 • Este potrivită pentru toate vârstele. Tot ce trebuie să știi despre această gamă găsești aici.
 • Gama True Perfection e perfectă pentru persoanele +20 ani. Dacă întâmpini probleme legate de :
 • Aspect tern
 • Deshidratare
 • Pori măriți

NovAge

Această gamă e perfectă pentru tine, toate detaliile  le găsești aici.

La 30+ ani poți deja  să ai probleme cu:

 • Liniile fine/ridurile
 • Aspectul tern
 • Deshidratarea

NovAge

Soluția ta completă este NovAge Ecollagen. Reduce ridurile cu până la 33%. fapt demonstrat clinic! Mai multe despre această gamă, găsești aici.

 • La 40 de ani+
 • Pielea lăsată
 • Ridurile
 • Aspectul tern
 • Deshidratarea

NovAge

Sunt vizibile pe tenul tău.  Gama NovAge Ultimate Lift redă cu 70% mai multă elasticitate pielii tale, în 12 săptămâni. Toate detaliile sunt aici.

Rutina de îngrijire

NovAge

Rutina are efecte de întinerire este creată pentru ca tu să obții rezultate optime prin utilizarea produselor în doar 4 pași simpli, timp de două minute, dimineața și seara!

Astfel, îți oferim o  gama protrivită fiecărei vârste și nevoilor tale!

Poți cumpăra online oricare gamă de îngrijire completând formularul de mai jos!

   

  Lasă un răspuns