NovAge Ultimate Lift 40+ Crește elasticitatea pielii cu 70% în 2 săptămâni, dovedit clinic

NovAge Ultimate Lift – acum poți da timpul înapoi

La 40 de ani încep să apară în majoritatea cazurilor probleme legate de pierderea fermității pielii. Metabolismul celular este încetinit și celulele nu se mai pot reface așa ușor . Procesul de îmbătrânire și expunerea la soare fac ca celulele să devină rigide. În tinerețe, celulele fibroblaste erau flexibile și produceau elastina și colagenul de care ai nevoie. Azi, ai nevoie de o soluție pentru a menține pielea netetdă și fermă. Liniile fine devin riduri, iar pielea are un aspect lăsat. De fapt, primele semne ale pierderii fermității sunt vizibile pe gât unde pielea se cutează.

Oriflame a desfășurat un studiu științific în acest sens legat de îmbătrânirea pielii numit AgeReflect, la care au participat un grup de 1.000 de femei . Studiul a demonstrat că scăderea fermității și pierderea definirii la nivelul conturului feței adaugă ani la vârsta percepută. Mai multe despre acest studiu poți citi aici. În urma studiului, am conceput o gamă întreagă de produse care îmbunătățesc considerabil aspectul feței tale.

NovAge Ultimate Lift

Redă fermitatea și suplețea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite și o elasticitate specifică tinereții. Gama NovAge Ultimate Lift are la bază tehnologia noastră revoluționară patentată AspartoLift, un derivat de aminoacizi. Rigidizarea fibroblastelor dermice diminuează capacitatea de a sintetiza elastina.  S-a demonstrat clinic ca AspartoLift le redă flexibilitatea și îmbunătățește funcționarea la nivel celular. 

NovAge Ultimate Lift
Piele cu celule fibroblaste rigide, ce dispune de o rețea slăbită de elastină

*DEMONSTRAT CLINIC eșantion de 34 de femei, timp de 12 săptămâni*

AspartoLift- Cercetare inovatoare brevet pentru descoperirea unui nou ingredient activ

NovAge Ultimate Lift

Pentru ca oamenii de știință de la Institulul de Cercetare a Nevoilor Pielii să descopere această tehnologie revoluționară brevetată, au fost necesari 7 ani de cercetări. În acest timp, au fost analizate 1.000 de ingrediente active și un număr de peste 30.000 de ADN.uri. În 2010 s-a început colaborarea cu universități Suedeze ce au permis să se monitorizeze și evalueze activitatea AspartoLift. Acest ingredient a fost testat cu ajutorul unor testări clinice noi, actuale și s-a dovedit că are proprietăți benefice în ceea ce privește creșterea fermității pielii.

Componenta principală este acidul aspatic. Este un aminoacid natural găsit în stare naturală în alimente precum semințe , nuci și legume.

Pentru acest ingredient natural activ nou, Oriflame a primit un brevet de invenție. AspatoLift a demonstrat clinic beneficiile anti-îmbătrânire. Brevetul a fost acordat de Organizația Europeană de Brevete în legătură cu Acidul Acetil AspartoLift. Oriflame a efectuat cercetări ample, multe publicate într-un supliment de Jurnal Internațional de Științe CosmeticeSursa informații Cosmetics design Europe

Al doilea ingredient important din gama NovAge Ultimate Lift sunt celulele stem din floarea de liliac

NovAge Ultimate Lift

Sunt naturale și extrem de eficiente. Acestea completează acțiunea de lifting a tehnologiei AspatoLift. Previn degradarea intrinsecă a colagenului și reduc semnificativ apariția ridurilor adânci.

Patru pași către o piele cu elasticitate îmbunătățită și aspect întinerit

NovAge Ultimate Lift

Pasul 1: Curățare și tonifiere

Laptele demachiant cu efect de netezire îndepărtează machiajul lăsând pielea curată și catifelată.

NovAge Ultimate Lift

Loțiunea tonică îndepărtează celulele moarte și cele mai mici  impurități. Permit aplicarea și absorbția mai bună a produselor tale performante de îngrijire.

NovAge Ultimate Lift

Este esențial să te demachiezi atât dimineața cât și seara.

Pasul 2: Îngrijirea zonei de contur a ochilor

Pielea din jurul ochilor este delicată și are nevoie de îngrijire specială. Crema de ochi cu efect intens de lifting pentru zona de contur a ochilor este special concepută pentru a oferi acestei zone toate beneficiile pe care ingredientele naturale active le au. Nu conține parfum, tocmai pentru a evita apariția iritațiilor. Se aplică cu ajutorul degetului inelar, deoarece acesta exercită cea mai mică forță posibilă, prin mișcări circulare din zona ochilor spre colțul intern. Aceste miscări previn apariția pungilor și retenției.

NovAge Ultimate Lift

Are un aplicator cu pompiță care nu permite aerului să pătrundă în interior, tocmai pentru ca proprietățile cremei să nu se deterioreze.

Pasul 3: Stimulare și amplificare

Serul este special creat pentru a amplifica efectul cremelor de zi și de noapte pentru a oferi un impuls instantaneu de strălucire.Are o concentrație puternică de ingrediente naturale active. Pătrunde în dermă și activează cumva terminațiile nervoase. Derma este un țesut conector, țesutul în care regăsim colagenul și elastina pielii. Odată pătruns în dermă, serul ajută producerea de colagen si elastină. 

 Conține acizi de AHA și BHA, acizi care ajută pielea la exfoliere. Acești acizi sunt produși și de pielea noastră, doar că nu suficient cât are nevoie ea. Astfel, loțiunea păcălește cumva pielea că acești acizi suplimentari sunt produși de propriul organism, facandu-se practic  o micro-exfoliere naturală de la interior spre exterior.

NovAge Ultimate Lift

Ingredientele din cremă vor fi absorbite mai bine, mai în pătrunzime  și mai eficient! Se aplică cu aproximativ 1 minut înainte de crema de zi sau de noapte, tocmai pentru a avea timp să între în piele. Se aplică pe toată fața cu mișcări circulare de jos în sus care să stimuleze circulația sanguină. Acesta este foarte concentrat și nu e nevoie să aplici mai mult de 3-4 picături de mărimea unui bob de mazăre. Sunt suficiente pentru a-ți hrăni și hidrata fața în profunzime.

Pasul 4: Hidratare și lifting

NovAge Ultimate Lift

Crema de zi cu efect de lifting FPS 15 netezește instantaneu pielea, catifelează și oferă luminozitate. Filtrele UV asigură foto-protecție deteriorării pielii.

NovAge Ultimate Lift

 În timpul somnului, pielea se regenerează de 5 ori mai tare. Crema de noapte  are efect de lifting, definește conturul facial, redă fermitatea și elasticitatea făcând ca fibroblastele să fie mai flexibile. Extractul de celule stem din floare de liliac contribuie la prevenirea deteriorării colagenului.

NovAge Ultimate Lift

Astfel, noi îți oferim soluția împotriva ridurilor!

Cât costă?

NovAge Ultimate Lift

Setul NovAge Ultimate Lift complet format din 6 produse costă  269 lei și îți ajunge aproximativ 45 de zile. Practic investești 5,97 lei / zi.

Tosuși, îl poți cumpăra online cu 23% reducere

Poți completa formularul de mai jos și un set cumplet de îngrijire NovAge Ultimate Lift  ajunge în 72 de ore la tine acasă cu 207 lei (4,6  lei/ zi). 

  Dacă ai întrebări suplimentare despre setul NovAge Ultimate Lift, îmi poți scrie aici.

   

   

   

   

  Lasă un răspuns