NovAge Bright Sublime- Adio, pete negre în doar 12 săptămâni!

 NovAge Bright Sublime-reduce petele de pigmentare cu până la 50% în 12 săptămâni-fapt dovedit clinic*

*Testare clinică pe un eșantion de 42 de femei timp de două săptămâni*

Fie ca vorbim de ele folosind termenul de pete negre, fie ca le spunem pete pigmentare, tot enervante sunt! De fapt, aceste diferențe de nuanță a pielii pot apărea în orice moment al vieții tale.

NovAge Bright Sublime- o inovație științifică

Cum se formează petele negre?

Acestea se formează atunci când unele dintre celulele producătoare de melanină în piele -melanocitele- produc melanină în cantitate prea mare sau insuficientă. Acest dezechilibru al melaninei duce la formarea petelor pigmentare, pistrui sau un aspect neuniform al tenului.

NovAge Bright Sublime
pete de pigmentare înainte și după folosirea cremelor

Ce este melanina? 

Melanina este pigmentul responsabil de culoarea pielii, a parului și ochilor. Practic, când ai prea multă sau prea puțină melanină, pielea ta capătă culori mai închise.

NovAge Bright Sublime
efectele cremelor pe săptămâni
Care este soluția? 

CREMELE CU TEHNOLOGIE MULTI-BRIGHT!

Mai exact, în urma a 6 ani de cercetare științifică, această tehnologie patentată revoluționară pe bază de plante asigură tenului un aspect mai luminos. Inhibă producția de melanină și contribuie la corectarea petelor pigmentare și la prevenirea formării unora noi.

NovAge Bright Sublime
setul de creme

CELULE STEM DIN GARDENIE

Degradarea colagenului este cauza apariției ridurilor.  Extractul de celule stem din gardenie contribuie la creșterea și menținerea nivelului de colagen în piele și netezirea ridurilor.

PE SCURT: 

Combinația de doi agenți pe bază de plante- acid diocic și Rumex Occidentalis:

  • Inhibă producția de melanină;
  • Corectează diferențele de nuanță a pielii și petele pigmentare;
  • previne formarea petelor pigmentare noi;
  • Intensifică sinteza de colagen în celulele fibroblaste;
  • Reduce formarea enzimelor ce cauzează degradarea naturală a colagenului;
Pe larg: 

Tehnologia patentată Multi-Bright are rezultate, demonstrate în vitro, de inhibare a producției de melanină în toate cele trei etape ale sale:

NovAge Bright Sublime
procesul de îmbunătățire a melaninei din piele
  1. Biogeneză– producția de melanină este declanșată de stimularea fiziologică a melanocitelor
  2.  Sinteză– melanina este produsă
  3. Migrarea– transportarea melaninei către celulele keranocite, prin pătrunderea în baza epidermei.

Cremele acționează direct asupra melancocitelor, reduc vizibil pigmentarea, iluminează și uniformizează tenul, estompează petele și previn apariția unora noi.

Ce trebuie să faci? 
Folosește rutina de îngrijire în 4 pași și scapă de pete!

PASUL1:

NovAge Bright Sublime
CURĂȚARE ȘI TONIFIERE

Îndepartează machiajul și impuritățile , permițând produselor tale performante să se absoarbă și mai bine în piele și să asigure rezultatele dorite. Gelul de curățare și loțiunea tonică îți lasă pielea curată, luminoasă și împrospătată.

NovAge Bright Sublime

Nu sunt adepta loțiunilor sau a șervețelelor demachiante. Simt că pielea mea nu este suficient de curată daca nu folosesc și apă. Astfel gelul produce suficientă spumă care curăță profund tenul.

ps. folosește apă călduță. Apa fierbinte îți face pielea să transpire, lucru care inhibă absorbția eficientă a serului, în timp ce apa rece închide porii și nu permite substanțelor să treacă în profunzime. Este necesara demachiarea atât dimineața cât și seara.

Loțiunea tonică îndepărtează și cele mai mici impurități și reglează ph-ul pielii.

NovAge Bright Sublime
PASUL 2: 
NovAge Bright Sublime
ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR

Pielea din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială. Crema de ochi intens iluminatoare, are o formă super-fluidă, special pentru a asigura acestei zone delicate beneficiile tehnologiilor noastre eficiente. Se masează ușor în jurul osului orbital, cu ajutorul aplicatorului cu bilă. E ideală pentru cearcăne, linii fine, ochi umflați. Se aplică cu ajutorul degetului inelar, deget care exercită cea mai mică presiune pe ten prin mișcări circulare din zona ochilor spre colțul intern. Aceste miscări previn apariția pungilor și retenției. Are un efect răcoritor, datorită bilei rotative. Sfatul meu e să ții crema de contur a ochilor la frigider, e o senzație genială atunci când o aplici după o zi caniculară!

Nu conține parfum, tocmai pentru a evita apariția iritațiilor.

NovAge Bright Sublime

PASUL 3: STIMULARE ȘI AMPLIFICARE

NovAge Bright Sublime

Un pas peste care multe dintre noi sărim. Unele nu-l consideră relevant. Însă pentru rezultate optime, acesta este un pas-cheie aș spune eu. Serul este special creat pentru a amplifica efectul cremelor de zi și de noapte pentru a oferi un impuls instantaneu de strălucire. Pătrunde în dermă și activează cumva terminațiile nervoase. Derma este un țesut conector, țesutul în care regăsim colagenul și elastina pielii. Odată pătruns în dermă, serul ajută producerea de colagen si elastină. 

NovAge Bright Sublime

 Conține acizi de AHA și BHA, acizi care ajută pielea la exfoliere. Acești acizi sunt produși și de pielea noastră, doar că nu suficient cât are nevoie ea. Astfel, loțiunea păcălește cumva pielea că acești acizi suplimentari sunt produși de propriul organism, facandu-se practic  o micro-exfoliere naturală de la interior spre exterior.

Se aplică cu aproximativ 1 minut înainte de crema de zi sau de noapte, tocmai pentru a avea timp să intre în piele. Se aplică pe toată fața cu miscări circulare de jos în sus care să stimuleze circulația sanguină. Serul este  foarte concentrat și nu e nevoie să aplici mai mult de 3-4 picături de mărimea unui bob de mazăre. Sunt suficiente pentru a-ți hrăni și hidrata fața în profunzime.

PASUL 4: 

NovAge Bright Sublime

Crema de zi intens luminatoare FPS 20 asigură protecție împotriva radiațiilor UV. Se absoarbe ușor, lasă pielea catifelată. E preferata mea! După rutină pielea mea este gata de aplicarea machiajului. Însă niciodată dupa ce am folosit această cremă, nu a mai fost necesar un iluminator. Pielea capătă acea luminozitate naturală pe care cu toate ne-o dorim!

NovAge Bright Sublime

Este cunoscut faptul că pielea noastră se regenerează de 5 ori mai bine noaptea. Acțiunea antioxidantă a cremei de noapte intens iluminatoare inhibă producția de melanină în timpul somnului. Flavonoidele gingko (existente în formula cremei de noapte) contribuie la prevenirea formării petelor pigmentare noi cauzate de expunerea la razele UV.

NovAge Bright Sublime

Cu aceste creme NovAge BRIGHT SUBLIME în 4 pași, vei avea o piele impecabilă, fară pete negre, riduri și protejat împotriva soarelui! Un astfel de set îți ajunge pentru o perioadă de aproximativ 45 de zile.

NovAge Bright Sublime

SUPER OFERTĂ

Cumpără online setul NovAge Bright Sublime și poți comanda toate cele 6 produse la 185 LEI, În loc de 239 lei.  Scapi de petele pigmentare investești în pielea ta 4,1 lei/zi.

O sumă infimă pentru beneficii enorme!

Completează formularul de mai jos, iar produsele vor ajunge direct la tine acasă în 3 zile!

    Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de setul NovAge Bright Sublime,  îmi poți scrie aici.