NovAge Ecollagen 30+ Gama nr 1 de îngrijire a pielii cu beneficii antirid

NovAge Ecollagen este o gamă completă de îngrijire avansată a pielii, cu efecte antirid, ce netezește și revitalizează aspectul tenului.

La 30 de ani porii și hidratarea pielii încep să aibă de suferit. Pielea pierde elasticitatea și capacitatea de a reține apă, încep să apară ridurile fine și cele de expresie. Primele riduri apar involuntar pe frunte, în jurul gurii și între sprâncene. Este momentul să folosești o cremă antirid!

NovAge Ecollagen

*Testare clinică pe un eșantion format din 31 de femei timp de 12 săptămâni. Are la bază ingrediente din plante, valorificate prin tehnologii de ultimă oră.

Pielea ta nu mai produce suficient colagen

NovAge Ecollagen

Tehnologia patentată Tri-Peptide stimulează producția de colagen cu peste 200% amplifică sinteza de colagen, energia celulară și asigură protecție antioxidantă. Conține trei peptide anti-îmbătrânire (drojdie, grâu și orez ), ce acționează în mod sinergic pentru rezultate uimitoare de stimulare a producției de colagen.

NovAge Ecollagen

Extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae  sunt cunoscute pentru extraordinara lor capacitate de a se divide. Plantele din care sunt extrase aceste celule sunt extrem de rare, crescute atent și controlate  în laborator, tocmai pentru a fi extrem de pure. Nu sunt expuse la factori externi de mediu care le pot influența ingredientele precum pesticidele și solul. Celulele stem din plante sunt extrem de asemănătoare cu cele de origine umană și se pot transforma cu ușurință în orice celulă de care corpul are nevoie. Stimulează sinteza de collagen a pielii, protejează  integritatea și inhibă enzimele care cauzează degradarea celulelor.

NovAge Ecollagen

Astfel, Reînoiesc și refac celulele afectate sau distruse. Practic, ridurile (acele goluri din piele ) vor fi umplute din interior la nivelul lungimii, lățimii și înălțimii, cu colagen produs în mare parte de propria ta piele. Tenul tău se va menține neted, catifelat și va avea un aspect vizibil mai împrospătat.

 *Extract de celule stem din plante, testate în vitro.

Șase produse, în Patru pași, câte două minute pe zi, corectează vizibil ridurile

NovAge Ecollagen

Îți oferim o rutină completă care, are rezultate de 7 ori mai bune decât dacă ai folosi doar un produs antirid. Asta pentru că aceste produse oferă pielii tale o soluție completă.

Pasul 1: Curățare și tonifiere

Gelul spumă de curățare și loțiunea tonică curăță tenul de impurități și-ți reglează ph-ul pielii. Pielea ta va fi pregătită pentru aplicarea cremelor.

ps. folosește apă călduță. Apa fierbinte îți face pielea să transpire, lucru care inhibă absorbția eficientă a serului, în timp ce apa rece închide porii și nu permite substanțelor să treacă în profunzime. Este necesara demachiarea atât dimineața cât și seara.

NovAge Ecollagen

Pasul 2: Îngrijirea zonei ochilor

Deja ridurile laba gâștei și cele de sub ochi și-au făcut apariția. Crema de ochi antirid Ecollagen are aplicator cu bilă (ce redă un efect răcoritor). Îți recomand să-l ții la frigider. Vara efectul e genial! Crema are o formulă super-fluidă spacial dezvoltată pentru a asigura acestei zone delicate toate beneficiile de care are nevoie. E ideală pentru cearcăne, linii fine, ochi umflați.

Se aplică cu ajutorul degetului inelar, deget care exercită cea mai mică presiune pe ten prin mișcări circulare din zona ochilor spre colțul intern. Aceste miscări previn apariția pungilor și retenției.

Nu conține parfum, tocmai pentru a evita apariția iritațiilor. 

NovAge Ecollagen

Pasul 3: Stimulare și amplificare

Pe scurt, cheia acestui tratament! Serul este divin! Nu am cuvinte suficiente de laudă. 

Serul este special creat pentru a amplifica efectul cremelor de zi și de noapte pentru a oferi un impuls instantaneu de strălucire.Are o concentrație puternică de ingrediente naturale active. Pătrunde în dermă și activează cumva terminațiile nervoase. Derma este un țesut conector, țesutul în care regăsim colagenul și elastina pielii. Odată pătruns în dermă, serul ajută producerea de colagen si elastină. 

 Conține acizi de AHA și BHA, acizi care ajută pielea la exfoliere. Acești acizi sunt produși și de pielea noastră, doar că nu suficient cât are nevoie ea. Astfel, loțiunea păcălește cumva pielea că acești acizi suplimentari sunt produși de propriul organism, facandu-se practic  o micro-exfoliere naturală de la interior spre exterior.

Ingredientele din cremă vor fi absorbite mai bine, mai în pătrunzime  și mai eficient! Se aplică cu aproximativ 1 minut înainte de crema de zi sau de noapte, tocmai pentru a avea timp să între în piele. Se aplică pe toată fața cu mișcări circulare de jos în sus care să stimuleze circulația sanguină. Serul este  foarte concentrat și nu e nevoie să aplici mai mult de 3-4 picături de mărimea unui bob de mazăre. Sunt suficiente pentru a-ți hrăni și hidrata fața în profunzime.

NovAge Ecollagen
Pasul 4:  Hidratare și acțiune antirid

NovAge Ecollagen

Crema de zi hidratează intens, lasă pielea catifelată și suplă. Filtrele UV asigură protecție solară (SPF 15), contribuind la protecția împotriva foto-deteriorării.

NovAge Ecollagen

Are o formulă mai lejeră în comparație cu crema de noapte, aceasta fiind mai grasă.

Crema de noapte În timpul somnului, pielea se regenerează de 5 ori mai tare. Crema hrănește și hidratează intens și  corectează semnificativ ridurile, pentru ca dimineața pielea ta să aibă un aspect mai neted și o nunță a pielii mai uniformă.

NovAge Ecollagen

Astfel, noi îți oferim soluția împotriva ridurilor!

Cât costă?

Setul NovAge Ecollagen complet format din 6 produse costă  219 lei și îți ajunge aproximativ 45 de zile. Practic investești 4,86 lei / zi.

Tosuși, îl poți cumpăra online cu 23% reducere

Poți completa formularul de mai jos și un set cumplet de îngrijire NovAge Ecollagen  ajunge în 72 de ore la tine acasă cu 169 lei (3,75 lei/ zi). 

  Dacă ai întrebări suplimentare despre setul NovAge Ecollagen, îmi poți scrie aici.

   

   

   

   

   

   

  Lasă un răspuns