NovAge True Perfection 20+ Scapă de porii măriți, acnee și aspectul obosit

NovAge True Perfection pentru o piele Hidratată, luminoasă și netezită

La 20 sau aproape 20 de ani arătăm perfect! Suntem minunate și ideea de îmbătrânire și riduri este departe. De fapt, este aproape imposibil să ne imaginăm că vom îmbătrâni vreodată! 

Însă aceasta este perioada cea mai importantă pentru pielea ta! Să ai grijă de pielea ta la vârsta aceasta reprezintă unul din cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru tine! De ce? Îngrijirea pielii tale încă de pe acum, va determina modul în care va arăta în următorii ani.

Încă de la această vârstă, regenerarea celulară scade cu 25%, iar factorii din mediul exterior contribuie la asta:

Aspectul obosit al tenului și porii măriți sunt semne ale pielii deshidratate. Pot apărea atunci când factori precum lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare și factori externi de stres duc la acumularea impurităților în celulele pielii, încetinesc procesul de reînnoire celulară și împiedică funcționarea optimă la nivel celular. 

NovAge True Perfection
celule cu impurități

NovAge True Perfection purifică pielea la nivel celular

Atunci când impuritățile se acumulează în celule, inhibă reînnoirea acestora. 

NovAge True Perfection
celule purificate

Gamă îmbunătățită cu două ingrediente inovatoare

Extractul din arbore de mătase persan purifică celulele din interior, pentru a restabili procesul de reînnoire și funcționare celulară, pentru o piele mai luminoasă. Reduce nivelul de impurități acumulate la nivel celular, înfrumusețează pielea și amână formarea ridurilor. Acidul gicolic exfoliază celulele moarte de la suprafața pielii, permițând celulelor noi, mai sănătoase să iasă la iveală!

Patru pași către o piele perfectă!

NovAge True Perfection

Curăță și tonifiază

Gelul de curățare este preferatul meu! Acesta în cazul meu se termină cel mai repede. Iubesc să-mi curăț pielea folosind apă. Nu sunt adepta loțiunilor sau a șervețelelor demachiante. Simt că pielea mea nu este suficient de curată daca nu folosesc și apă. Astfel gelul produce suficientă spumă care curăță profund tenul.

ps. folosește apă călduță. Apa fierbinte îți face pielea să transpire, lucru care inhibă absorbția eficientă a serului, în timp ce apa rece închide porii și nu permite substanțelor să treacă în profunzime.

Loțiunea tonică înlătură complet urmele rămase de la machiaj, ajută pielea să micșoreze porii dilatați și echilibrează ph-ul natural al pielii.

Este necesara demachiarea atât dimineața cât și seara.

NovAge True Perfection

Gelul spumă de curățare și loțiunea tonică cu efect de reînnoire a pielii îți vor lăsa pielea curată, luminoasă și împrospătată.

Îngrijirea zonei ochilor

Crema de contur a ochilor se aplică dimineața și seara pe pielea curată. Se masează ușor în jurul osului orbital, cu ajutorul aplicatorului cu bilă. Are un efect răcoritor, datorită bilei rotative. Sfatul meu e să ții crema de contur a ochilor la frigider, e o senzație genială atunci când o aplici după o zi caniculară!

E ideală pentru cearcăne, linii fine, ochi umflați. Se aplică cu ajutorul degetului inelar, deget care exercită cea mai mică presiune pe ten prin mișcări circulare din zona ochilor spre colțul intern. Aceste miscări previn apariția pungilor și retenției.

Nu conține parfum, tocmai pentru a evita apariția iritațiilor. 

NovAge True Perfection
Stimulare și amplificare

NovAge True Perfection

Un pas peste care multe dintre noi sărim. Unele nu-l consideră relevant. Însă pentru rezultate optime, acesta este un pas-cheie aș spune eu. Serul este special creat pentru a amplifica efectul cremelor de zi și de noapte pentru a oferi un impuls instantaneu de strălucire. Pătrunde în dermă și activează cumva terminațiile nervoase. Derma este un țesut conector, țesutul în care regăsim colagenul și elastina pielii. Odată pătruns în dermă, serul ajută producerea de colagen si elastină. 

 Conține acizi de AHA și BHA, acizi care ajută pielea la exfoliere. Acești acizi sunt produși și de pielea noastră, doar că nu suficient cât are nevoie ea. Astfel, loțiunea păcălește cumva pielea că acești acizi suplimentari sunt produși de propriul organism, facandu-se practic  o micro-exfoliere naturală de la interior spre exterior.

Se aplică cu aproximativ 1 minut înainte de crema de zi sau de noapte, tocmai pentru a avea timp să între în piele. Se aplică pe toată fața cu miscări circulare de jos în sus care să stimuleze circulația sanguină. Serul este  foarte concentrat și nu e nevoie să aplici mai mult de 3-4 picături de mărimea unui bob de mazăre. Sunt suficiente pentru a-ți hrăni și hidrata fața în profunzime.

NovAge True Perfection
Hidratare

Crema de zi și de noapte au efecte atât instantanee cât și pe termen lung:

Crema de zi True Perfection instantaneu Amplifică și menține hidratarea pielii timp de 24 de ore. Contribuie la protejarea pielii împotriva factorilor dăunători de mediu.

NovAge True Perfection

Este cunoscut faptul că pielea noastră se regenerează de 5 ori mai bine noaptea. Crema de noapte instantaneu amplifică și  hidratează intens pe tot parcursul nopții, pentru o senzație de reconfortare. Stimulează reînnoirea celulară pe tot parcursul somnului. Pielea are un aspect proaspăt și odihnit dimineața.

În timp cremele îmbunătățesc textura și uniformizează nuanța pielii, pentru un ten cu aspect proaspăt, luminos și sănătos, cu pori micșorați. Contribuie la amânarea apariției liniilor fine și ridurilor.

NovAge True Perfection

FAPT DOVEDIT CLINIC

Testare clinică, eșantion format din 22 de femei timp de 2 zile.

Cât costă?

Un set NovAge True Perfection cu toate cele 6 produse de îngrijire costă 189 de lei.  Ce trebuie să mai știi,  este că un astfel de set îți ajunge aproximativ o lună și jumătate. Astfel, 189 de lei calculați pe 45 de zile, înseamnă că tu plătești 4,2 lei pe zi pentru ca fața ta să arate perfect!

Însă, îl poți cumpăra și mai redus!

 

NovAge True Perfection

Cumpără online gama NovAge True Perfection și vei beneficia de 23% reducere! Astfel, poți achiziționa setul complet de îngrijire format din 6 produse cu 146 de lei (3,2 lei preț pe zi).

Ce mai aștepți? Investești 3 lei pe zi în cel mai important lucru pe care îl porți zilnic: fața ta!  Completează formularul și rutina completă NovAge True Perfection ajunge la tine acasă în 72 de ore!

  Dacă ai întrebări suplimentare despre setul NovAge True Perfection, îmi poți scrie aici.

   

   

   

   

  Lasă un răspuns