Lider Oriflame

Lider Oriflame

Vrei să ai un job diferit? Să lucrezi de la domiciliu și să primești comision la 3 săptămâni?

  Ești adolescentă, studentă, mămică sau pur și simplu vrei un venit suplimentar la 3 săptămâni? Noi avem soluția!

  1. Intră în Oriflame, fă-ți cont și beneficiază de reduceri de până la 40% la toate produsele Oriflame

lider oriflame

2. Dacă îți dorești mai mult, poți să-ți construiești o echipă a ta, care să-ți aducă venituri suplimentare. Totuși până la avea o echipă, trebuie să clarificăm câteva aspecte:

Modul de crestere în Oriflame.

Fiecare produs existent la Oriflame este cotat cu un anumit punctaj. BP/ Bonus Point/ puncte, oricum vrei să le spui, ele te ajută să crești. Unde le găsești? Atunci când introduci un produs în coșul de cumpărături pe site, în dreptul fiecărui produs, își va fi afișat punctajul. Ba chiar mai mult, sub suma totală a comenzii, sunt afișate punctele pentru toată comanda.

lider oriflame
În altă ordine de idei, punctele totale ale comenzii diferă de la o comandă la alta. Dacă o persoană va avea parfumuri în comandă, va avea mai multe puncte decât o persoană care are rimel în comandă.

lider oriflame

Punctele tale se cumulează cu cele ale oamenilor din echipa ta.

Lider Oriflame

Astfel, când tu alături de echipa ta, reușești să acumulezi 200 BP, atingi primul nivel de Business, respectiv 3% ! Poți strânge singur o comandă de 200 BP sau împreună cu echipa ta. Pentru acest nivel trebuie sa ai aproximativ 1-5 oameni.. Astfel, tu câștigi 3% din vânzarea totală a echipei tale ( 10-20 lei).

 

lider oriflame

Atingi împreună cu echipa ta 450 Bp, câștigi suplimentar 6% din vânzarea totală a echipei tale.( Venitul suplimentar pe care îl poți câștiga la acest nivel este între 40 și 75 de lei). Pentru acest nivel ai nevoie de aproximativ 3-10 oameni în echipă.

lider oriflame

Atingi 900 Bp, câștigi 9% venit suplimentar din vânzarea totală. (100-200 lei, venit suplimentar). Pentru acest nivel ai nevoie de aproximativ 3-15 oameni în echipă.

lider oriflame

Atingi 1800 Bp, câștigi 12% din vânzarea totală a echipei tale ( venit suplimentar aproximativ 270-600 lei). Pentru acest nivel ai nevoie de aproximativ 10-30 de oameni în echipă.

lider oriflame

Lider Oriflame

Atunci când atingi 1800 Bp, devii Manager de Vânzări Oriflame Romania.

Este de fapt, primul pas important către succes. De ce? Ai un venit considerabil și o echipă destul de numeroasă care îți va asigura succesul pe termen nelimitat!

Îți dorești mai mult? Trbuie să știi că poți ajunge la comisioane de mii de euro!

Lider Oriflame

Cum poți ajunge să câștigi atât?

Ne poți scrie aici, suna la 0762316462 sau completa formularul de mai jos, iar noi te vom suna și  îți vom lăsa detaliile suplimentare.