SUBLIME NATURE TONKA BEAN

SUBLIME NATURE TONKA BEAN

SUBLIME NATURE TONKA BEAN Senzualul parfum pentru ea își dezvăluie multiplele fațete cu caracter gurmand, în tonuri de vanilie, migdale, scorțișoară, caramel și boabe de Tonka.

Nathalie Lorson- creatoarea parfumului

SUBLIME NATURE TONKA BEAN

O vizionară în lumea parfumeriei și creatoare a parfumului SUBLIME NATURE,  își găsește inspirația pentru crețiile sale în natură și în călătoriile sale. În decembrie 2016, Nathalie, a primit titlui de MAESTRU PARFUMIER,  cea mai înaltă  distincție în industria parfumurilor. În întreaga lume sunt doar 12 maestrii parfumieri. Printre creațiile sale memorabile se numără parfumuri precum Yves Saint Laurent Black Opium,Versace Eros Pour Femme, Roberto Cavalli Just Cavalli și Dolce & Gabbana D & G Pour Femme. Pentru Oriflame a mai creat parfumuri precum: Eclat Weekend, Giordani Man și Sublime Nature Tuberose. Despre Sublime Nature Tuberose precum și despre Nathalie Lorson puteți citi mai multe aici.

INGREDIENT EMBLEMATIC

SUBLIME NATURE TONKA BEAN

 

Apreciatele boabe Tonka se regăsesc în America Latină, într-un climat luxuriant, umed și sunt recoltate după musoni. Semințele de Tonka sunt un ingredient căutat pentru că pot să schimbe mirosul unei esențe după temperatură. Dacă  e mai cald, pot să miroasă a miere, vanilie și dacă e mai frig, a cireș, lemn.

Când se extrag?

SUBLIME NATURE TONKA BEAN

Odata ce boabele se odihnesc în razele soarelui, la suprafața acestora se formează o peliculă cristalizată, intensifucându-i aroma condimentată și acordurile gurmande, pline de strălucire. Atunci boabele de Tonka ating punctul maxim de intensitate. Folosind Tehnologie Sublime Co2, o metoda responsabilă de extracție, îi captăm aroma în forma sa cea mai pură.

Sublime Nature Tonka Bean

SUBLIME NATURE TONKA BEAN

Încapsulat într-o sticlă elegantă, acest parfum premium pentru ea captează intensitatea și senzualitatea boabelor  proaspete de Tonka , într-un complex fermecător de o feminitate absolută. Parfumul vine în recipient de 50 de ml și costă aproximativ 159,90 lei.

Ps. sunt cataloge în care îl poți prinde la ofertă la aproximativ 99,90 lei.

Completează formularul de mai jos și un consultant te va contacta pentru a cumpăra parfumul cu 23% mai redus!

    Sau te poți înscrie pe site