DESCOPERĂ NOUL PARFUM DE LUX SUBLIME NATURE TUBEROSE

SUBLIME NATURE TUBEROSE

 

 

                                                                                                                                De la creatoarea celebrelor parfumuri Yves Saint Laurent Black Opium,Versace Eros Pour Femme, Roberto Cavalli Just Cavalli și Dolce & Gabbana D & G Pour Femme, special pentru Oriflame, maestrul parfumier Nathalie Larson crează SUBLIME NATURE TUBEROSE.

SUBLIME NATURE TUBEROSE  Cel mai nou parfum din portofoliu vine cu o tehnologie nouă de extragere a esenței. Nu este o apă de toaletă sau apă de parfum. Inspirat de tradițiile parfumeriei fine, SUBLIME NATURE TUBEROSE este cea mai concentrată și persistentă formă a unui parfum-Parfumul însuși.

 

 

3 ELEMENTE CHEIE ALE PARFUMULUI

  • SELECȚIE ATENTĂ  Ingrediante exclusiviste și emblematice de cea mai bună calitate
  • INOVAȚIE O metodă naturală li responsabilă de extracție: SUBLIME O2
  • ARTĂ Maestrul parfumier recreează momente extraordinare din natură

În decembrie 2016, Nathalie a primit titlul de maestru parfumier, cea mai înaltă distincție în industra parfumurilor.
Sunt doar 12 maeștri parfumieri în întreaga lume! Iar în 2015 a fost aleasă parfumierul anului în Franța și Italia, având în palmares 5 premii Fifi (un del de Osacr al parfumului ).„Mi-am petrecut copilăria în Grasse, Franța, căminul parfumeriei. Tatăl meu a lucrat pentru o casă de parfumuri.Aducea acasă uleiuri și ingrediente, pentru a mă ajuta să-mi creez propriile mele parfumuri”.

Miestatea Sa, Tuberoza

Floarea de tuberoză înflorește noaptea. În roua primilor zori ai zilei, notele proaspete și dulci ale tuberozei ating maximum de intensitate. Tuberoza are o notă florală distinctă. proaspătă și totodată pudrată, ce conferă parfumului un caracter memorabil, fiind cea mai ademenitoare, seducătoare și captivantă dintre toate florile albe.

 

                                                                                     

TEHNOLOGIA SUBLIME CO2 marcheză o nouă eră  în procesul de extracție  a parfumurilor fine. În mod tradițional, distilarea cu ajutorul solvenților chimici este utilizată pentru a capta uleiuri esențiale parfumate dintr-un ingredient brut. Dar solvenții distrug părți din aroma naturală a unei flori. Extractul rezultat din acest proces redă mult mai fidel aroma naturală a acestei flori. Extractului i se adaugă un ingredient secret ce îi dezvăluie noi fațete. Astfel, rezultatul final este cu adevărat pur și redă aproape perfect aroma originlă a florii.

Dacă vrei ca parfumul să fie al tău cu 70 de lei în loc de 90, completează formularul și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

 

 

surse: http://www.nstperfume.com, Oriflame Romania