Inscriere Oriflame

 Înscriere Oriflame  Rapidă și Simplă

Devino reprezentant Oriflame și la fiecare comandă plasată, câștigi bani si cadouri!
Completeaza formularul de mai jos, primești catalog la domiciliu și poți începe să strângi comenzi și să te bucuri de avantaje sau poți vizualiza catalogul online și cumpăra produsele direct de pe site!

*Este esențială introducerea corectă a datelor.

1.Detalii Cont


2.Detalii Personale


3.Detalii Livrare

Inscriere Oriflame GRATUITĂ, reduceri și cadouri!

Înscriere Oriflame Alege să devii consultant Oriflame și poți cumpăra produse pentru tine cu reducere. 

După înscriere trebuie să activezi contul ( primești un sms cu codul de activare dupa completarea formularului) cu codul de activare și link-ul unde trenuie introdus codul.

După crearea contului un consultant te va contacta pentru a răspunde la toate întrebările tale. Important! Chiar dacă faci contul online și intențonezi să cumperi produse doar pentru tine din când în când, în Oriflame există o persoană desemnată pentru a se ocupa de tine și nevoile tale.

Posibil ca acum să te gândești că te descurci, dar e important să-i salvezi numărul în cazul în care coletul întârzie sau ai probleme cu un produs. Este bine ca la primul apel să-i precizezi consultantului că îți dorești contul pentru tine (astfel va știi să NU vină în fiecare catalog cu oferte către tine la produse care nu te interesează).

inscriere oriflame

inscriere oriflame