Povestea mea Oriflame

Consultant Oriflame

Consultant Oriflame Povestea mea 

Bună,

Sunt Cesmina, am 21 de ani și sunt din București. În prezent sunt studentă în anul 3 în cadrul Academiei de Studii Economice din București la Marketing și totodată Director de Rețea Oriflame România. Îmi plac oamenii, sunt tare vorbăreață, sociabilă și ador să-mi fac prieteni noi. Iubesc ceea ce fac, ador să călătoresc și să înot. 

Dar povestea mea în Oriflame începe în urmă cu foarte mult timp:

„Visurile tale – inspiratia noastră”  

 Asta spun ei. Doar că eu eram mică, foarte mică, mai mică decât orice gând care m-ar fi adus în prezent. Aveam 14 ani, dar voiam sa fiu tratată ca la 24. Voiam independență și încredere, voiam o lume a mea! Așa începe povestea mea Oriflame…

Cu toţii am visat măcar o dată să ne trezim și visul să fie real. Aveam 14 ani și un cont online pe un site cu produse de frumuseţe, pe scurt, 2 minute din viaţa mea. Dar au fost cele 2 minute de aur, pentru că așa am primit eu cheia visului meu – Oriflame. Îmi comandam produsele pentru mine inițial, urmând ca mai apoi să-mi strâng bani de buzunar din reduceri.

Consultant Oriflame
Seminarul Managerilor Creta, 2017
Consultant Oriflame
Consultant Oriflame
Petrecere Seminarul Managerilor Spania, 2016
 Azi sunt Manager Oriflame România.

Dacă iniţial voiam sa fiu independentă, azi pot spune că vreau să călătoresc mai mult și să am o echipă mult mai mare . Visul meu a ajuns la un alt nivel, până la urmă și tu poţi face asta! Sunt sigură că și tu mai ai o mulțime de visuri de îndeplinit și o mulţime de locuri de vizitat!

În momentul de față echipa mea cuprinde peste 500 de oameni din toate colțurile țării. Am prieteni în fiecare  parte a țării și nu numai. În echipa mea se regăsesc și oameni care au plecat în străinătate, dar care continuă să cumpere produse Oriflame. Cu unii nu mă cunosc personal, dar ținem legătura cu ajutorul rețelelor de socializare și parcă ne știm de o viață! Cu alții mă văd în București din când în când la o cafea. Sunt tare mândră de echipa mea și am scris un articol în semn de mulțumire pentru că datorită lor sunt ceea ce sunt azi! Îl poți citi aici.

Dacă vrei să faci parte din echipa mea, îți poți face un cont prin care să-ți cumperi produse pentru tine, cu reducere sau poți strânge bani cu ajutorul reducerilor!

Completează formularul de mai jos și eu sau un Consultant Oriflame te vom contacta în cel mai scurt timp!

    „Visurile tale – inspirația noastră!”

    Eu aș spune: Visul meu – un mod de viaţă! 
    ps. Mă poți găsi și pe Facebook.