FRUMOASĂ AȘA CUM SUNT EU

Frumoasă așa cum sunt eu! Cred că în viața mea nu am fost atât de încântată de o campanie Oriflame!  

 

Frumoasă așa cum sunt eu

Este o campanie diferită ce vorbește despre oameni. De fapt, vorbește despre fiecare om din Oriflame. Am peste 300 de oameni în echipă și fiecare e diferit, fiecare e colorat, fiecare strălucește în felul său. În timp ce  discut doar pe mail cu anumite persoane, din lipsă de timp, cu altele stau ore întregi de povești la telefon. În timp ce  schimb aprecieri pe instagram cu anumite persoane pasionate de tehnologie, altele mă sună să le plasez eu comenzile chiar nu mă descurc cu site-ul ăsta al vostru!. Mă surprinde mereu când văd oameni de la mine care stiu mai bine chiar și decât mine programele Oriflame. Unii sunt matinali, în prima zi a campaniei, la prima oră își plasează comanda. Alții așteaptă să fie sunați de mine în ultmele 10 minute să le aduc aminte că se termină catalogul.

 

Frumoasă așa cum sunt euFrumoasă așa cum sunt eu

Dar toți au ceva în comun. Au o frumusețe a lor. De fapt, toate pentru că 98% din echipă este formată din doamne și domnișoare. De aceea, campania Frumoasă așa cum sunt eu este din perspectiva mea, suuuper tare! 

Frumoasă așa cum sunt eu! 

Frumoasă cum este fiecare dintre noi. Pentru ca frumuseșea nu are vârste, pentru că nu există criterii în acest sens și pentru că fiecare din noi în fața oglinzi își găsește defecte, dar și trăsături de care e mândră.

4 vedete

Au ales 4 vedete pentru această campanie, care au descris fiecare, în felul ei ce reprezintă frumusețea.

Întrebate cine sunt acestea au răspuns:
OANA PELLEA

Frumoasă așa cum sunt eu

Eu sunt Bucuria care ne-a umplut mereu casa, sunt curaj, sunt cea care a învățat să cadă și să se ridice din nou! Fără compromisuri! Sunt zâmbetul pe care am ales să-l port! Sunt cine am ales să fiu!

De altfel, aceasta mărturisește că Totul depinde de tine..Poți fi o femeie în vârstă la 20 de ani sau poți rămâne tânără mult dupa 50, 60, 70…Depinde de gând, de suflet, de atitudine.

ALINA CHIVULESCU

Frumoasă așa cum sunt eu

Eu sunt Gesturile tatalui meu, sunt libertate,sunt cea care a șoptit cuvinte ce au mutat munți ! Fără „așa trebuie!”. Sunt pasiunea din fiecare gest! Despre frumusețe și încredere aceasta spune că Încrederea este ceva ce dobândești odată cu vârsta. Când eram foarte tânără, îmi doream să arăt perfect. Astăzi știu că frumusețea înseamnă altceva decât să fii perfectă. Cel mai minunat lucru care vine odată cu vîrsta de 40 de ani este faptul că știi exact ce îți place și de ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți excelent.

ALINA EREMIA

Eu sunt Căldura din privirea bunicii, determinarea de a fi eu, sunt cea care a văzut frumusețea în atitudine! Sunt curajul pe care îl vezi în privire! Regulile mele!  

Aceasta a vorbit despre micile secrete:  Orice femeie poartă în geanta ei un mic secret. Micul meu secret este rujul roșu. El face diferența între zi și seară, între o zi oarecare și una specială, reușeste chiar să îmi schimbe radical lookul. Clar, rujul este cel care salveză ziua!

FELI DONOSE 

Frumoasă așa cum sunt eu

Eu sunt Vocea mamei, sunt vis, sunt cea care a văzut ce e al ei și i se potrivește! Fără „așa se face”! Sunt culorile pe care am ales să le iubesc. Când mă simt frumoasă cu adevărat? Atunci când sunt relaxată și fericită în propria piele, înconjurată de oamenii pe care îi iubesc.

Vă mulțumesc!

Nu am reușit niciodată să o fac, dar o să încerc acum. Nu știu câte dintre voi vor citi articolul, dar sper ca mesajul meu să ajungă la cât mai multe dintre voi. Vă mulțumesc pentru că zilnic, alături de fiecare dintre voi încerc și zic eu că reușesc, să fiu un om frumos, un lider frumos care pe cât posibil, încearcă să motiveze mai departe.

Frumoasă așa cum sunt eu

Trebuie să vă mărturisesc că mă încarc cu energie de la fiecare dintre voi: din entuziasmul vostru pentru anumite produse, pentru animte programe sau pur și simplu din nerăbdarea voastră de a încerca anumite produse noi, de a ajunge la un nivel nou etc. Și vă mulțumesc din suflet pentru asta!

Te poți alătura chiar azi frumoasei mele echipe completând formularul de mai jos!

  Clipul campaniei Frumoasă așa cum sunt eu! îl puteți vedea aici.

   

   

   

   

  Lasă un răspuns