Povestea mea Oriflame

Povestea mea Oriflame

„Visurile tale – inspiratia noastră”  

 Asta spun ei. Doar că eu eram mică, foarte mică, mai mică decât orice gând care m-ar fi adus în prezent. Aveam 14 ani, dar voiam sa fiu tratată ca la 24. Voiam independență și încredere, voiam o lume a mea! Așa începe povestea mea Oriflame…

Cu toţii am visat măcar o dată să ne trezim și visul să fie real. Aveam 14 ani și un cont online pe un site cu produse de frumuseţe, pe scurt, 2 minute din viaţa mea. Dar au fost cele 2 minute de aur, pentru că așa am primit eu cheia visului meu – Oriflame. Îmi comandam produsele pentru mine inițial, urmând ca mai apoi să-mi strâng bani de buzunar din reduceri.

Seminarul Managerilor Creta, 2017
Petrecere Seminarul Managerilor Spania, 2016
 Azi sunt Manager Oriflame România.

Dacă iniţial voiam sa fiu independentă, azi pot spune că vreau să călătoresc mai mult și să am o echipă mult mai mare . Visul meu a ajuns la un alt nivel, până la urmă și tu poţi face asta! Sunt sigură că și tu mai ai o groază de visuri de îndeplinit și o mulţime de locuri de vizitat!

Dacă vrei să faci parte din echipa mea, îți poți face un cont prin care să-ți cumperi produse pentru tine, cu reducere sau poți strânge bani cu ajutorul reducerilor! Completează formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp!

„Visurile tale – inspirația noastră!”

Eu aș spune: Visul meu – un mod de viaţă!