Reprezentant oriflame cadouri

Reprezentant oriflame cadouri

Reprezentant oriflame cadouri

Vrei să-ți faci cont la Oriflame campania aceasta, dar nu știi ce cadouri primești? Noi avem răspunsul!

În primul rând, trebuie să știi că avem un articol care îți răspunde la toate întrebărle legate de ce presupune să ai un cont la Oriflame: reduceri, catalog, cand primești comanda, când trebuie plătită, unde poți plăti comanda și răspunsul la multe alte întrebări, îl găsești aici.

Reprezentant oriflame cadouri

Acum că știi totul despre un cont Oriflame   să trecem la cadouri. Trebuie să știi ca poți avea acces la aceste cadouri doar în campania în care te-ai înscris. Exemplu suntem în campania 06, deci doar până la sfârșitul acesteia le poți accesa.

Trei pași

 1. Dacă campania aceasta (campania 06) plasezi o comandă de 150 de lei, în campania următoare (07) primești automat Crema Anticelulitica Swedish Spa în valoare de 29,90 lei, cu doar  5 lei!                                                   
 2. În campania 7 (campanie în care primești automat crema ), revino cu o comandă de 250 de lei și în următoarea comandă vei găsi cu doar 7 lei un Flacon de Omega 3 în valoare de 67,90 lei!                                                            Reprezentant oriflame cadouri
 3. Pasul 3, trebuie făcut în campania 8, campanie în care primești cu 7 lei Flaconul de Omega 3. Revino cu o comanda de 350 și  primești cu 10 lei Blenderul cu storcător de citrice Russel Hobbs Mix & Go Juice în valoare de 399, 99 lei.

Reprezentant oriflame cadouri

Pe scurt: Cadourile se primesc pe parcursul primelor 3 campanii. Plasezi comanda campania aceasta, în următoarea regăsești cadoul.

Foarte important

Pașii aceștia nu sunt obligatorii!

Exemplu: În prima campanie în care te-ai înscris, plasezi comandă de 150 de lei, dar în a doua campanie ai doar de 70 de lei. Nu-i nimic! O să primești automat cu 5 lee, dar nu poți continua programul pentru a primi cu 7 lei.

Programul poate fi accesat doar în  prima comandă de când te înscrii.

Exemplu: Te înscri în campania 6, nu plasezi comanda, dar plasezi în 7. Practic, ai pierdut cadourile! 🙁

Programul e valabil doar pentru consultanții noi.

Dacă vrei să-ți faci cont la Oriflame chiar azi, completează formularul de mai jos!

   

   

   

   

   2 comentarii

   Lasă un răspuns