Premiul Oscar și alte lucruri pe care nu le știi despre Oriflame

Oriflame Premiul Oscar și alte lucruri pe care nu le știi despre Oriflame

 • De 50 de ani pe piață    
  Oriflame                         
  Oriflame
  Robert af Jochnick și Jonas af Jochnick, fondatorii Oriflame
                                                         

  Oriflame este o companie de produse cosmetice suedeză, ce a luat naștere in anul 1967 și este prezentă în 61 de țări. Are peste 3,5 milioane de consultanți.

Numele Oriflame a fost ales intenționat și provine din franceză, unde ‘Oriflamme’ era un scut de luptă folosit în Franța Medievală pentru a inspira curaj și devotament. Prima gamă de produse consta în creme de îngrijire a pielii, ruj și mascara. Erau în jur de 20 de produse. Toate produsele de îngrijire proveneau din extracte din plante originare din Suedia. Conțineau foarte puțin parfum pentru a reduce riscurile de alergii. Unul din primele produse Oriflame, care a rămas și azi în potrofoliu este Terder Care, cu 40 de milioane de unități vândute.

Oriflame

Oriflame

Oriflame
 • Primul tiraj de cataloage a fost de 1000 de exemplare. Acestea aveau câte un produs pe pagină

 •  Fundația Oriflame  

   Oriflame sprijină copiii, fiind  co-fondator, alături de majestatea sa Silvia, Regina Suediei, al Fundației The World Childhood. Ajută copiii marginalizați din întreaga lume. Asfel că, toți banii încasați din vânzarea produselor marcate cu sigla  Childhood sunt donați către fundație. În urmă cu ceva timp, compania a lansat o apă de toaletă Tenderly Promise cu scopul de a strânge 1 milion de euro din vânzare pentru această cauză nobilă.

OriflameOriflameOriflame

 

 •  Oriflame crede în calitatea produselor sale și dacă nu ești mulțumit de un produs, îl poți returna în termen de 30 de zile.
 •  Compania colaborează cu Alianța Rainforest. Depune eforturi pentru a se asigura că toată hârtia  necesară pentru cataloage provine din păduri atent gestionate.  Anual se tiparesc aproape 100 de milioane de cataloage la nivel mondial.

Oriflame

 lucruri despre produse:

 • Produsele noastre nu sunt testate pe animale

Încă din 1967 fondatorii au insistat ca produsele să nu fie testate pe animale. La acel moment, testarea pe animale nu era o problemă de interes public. Colaborăm cu laboratoare independente și personal medical calificat. Tocmai pentru a confirma siguranța produselor și pentru a asigura cele mai înalte standarde de siguranță. Acest lucru oferă posibilitatea de a testa produsele cosmetice și de a evalua efectele acestora asupra pielii. Produsele sunt testate prin voluntari (oameni sănătoși, începând cu vârsta de 18 ani). Testările se realizează după o analiză detaliată a compoziției acestora, cu ajutorul unei echipe de experți, și numai cu acordul persoanelor dispuse să ia parte la proces. Procedura de testare este supravegheată de un personal medical calificat. Testările clinice ale produselor cosmetice au fost acceptate ca fiind o alternativă sigură și etică în locul testării pe animale. – Oriflame.ro

Oriflame

 •  Premiul Oscar în domeniul parfumurilor

 

Premiul Oscar se datorează eforturilor companiei de a  colaboreaza cu cei mai buni parfumieri din lume cum ar fi Olivier Cresp, Maurice Roucel și Nathalie Lorson, care au creat adevărate legende, arome renumite în întreaga lume.  Acestea au câștigat o apreciere la scară largă. Au obținut premii în cadrul alegerii cititorului, aparținând celor mai bine vândute reviste și prestigioase premii FiFi oferite de organizațiile aflate în parteneriat cu Fragrance Foundation. Cel mai recent, parfumul My Destiny a câștigat Lifestyle Femme în cadrul Premiilor FiFi din Rusia! E ca și cum ai câștiga  premiul Oscar, dar  în domeniul parfumurilor.

Oriflame

De ce My Destiny? Extractul din turmalină! Această piatră este  recunoscută pentru proprietăţile sale energizante. Pentru prima dată în lumea parfumeriei, fiecare sticlă este decorată individual cu un model unic – nu există două identice!

 • Secundele

La fiecare 4 secunde se vinde câte un rimel!

Oriflame

Rimelul Wonderlash este cel mai bine vandut rimel din protofoliu! Peria defineşte şi separă genele, oferind alungire, arcuire şi volum . Ce-mi place cel mai tare este faptul că nu se usucă instantaneu, permite reaplicarea și astfel genele tale vor fi perfecte!

50 de rujuri sunt vândute la fiecare minut. Aproape unul pe secundă!

Oriflame

 • Gama de produse Eco

OriflameOriflame

 

 

 

 

 

Gama Ecobeauty de la Oriflame este o gama  fara substanțe derivate de origine animală, parabeni, silicon, uleiuri minerale și arome sintetice.Rutina EcoBeauty de îngrijire naturală a pielii conține: lapte demachiant, loțiune tonică, cremă de ochi, ser, cremă de zi și ulei facial. Aceasta este prima gamă cu mai multe categorii de produse aprobată de patru organisme independente: Fairtrade, Ecocert, Vegan Society și Consiliul Forest Stewardship (FSC). Este prima companie globală certificată Fairtrade.

 • Celule stem din plante în cremele!  

OriflameOriflame

 

 

 

 

 

 

 

 

În cataloagele noastre, găsești creme împărțite pe tipuri de piele și vârstă, astfel încât să satsfacă nevoile pieli tale. Cea mai cunoscută și apreciată gamă este NovAge. Cu rezultate ce se observă încă de la primele aplicări, gama conține celule stem din plante. Această gamă este practic o întreagă rutină de îngrijire reprezentând o soluție completă pentru nevoile tale individuale. Și are cel mai bun raport calitate-preț!  Astfel, întregul set( cremă de zi cu efect de lifting FPS 15, cremă de noapte, cremă de contur a ochilor, lapte demachiant, loțiune tonică și ser concentrat)  poate să fie achiziționat cu aproximativ 200 de lei! Poți citi mai multe despre fiecare set în parte aici.

 

 

 Oriflame

Business:

 De acum îți poți cumpăra produsele preferate direct de pe site, cu reducere.
Cum? Completează formularul de ai jos și cumpără produsele tale preferate direct de pe site!