Parfum Live in Color

Live in Color

Live in Color o noua senzație! Oriflame a ales să întâmpine primăvara cu un nou parfum floral, vesel și colorat. are ca slogan o viață în culori și vine într-o sticlă elegantă cu pompiță retro! 

Live in Color

Live in Color este un parfum floral, fructat. Are în compoziția sa rubarbă roz, crin de baltă și ambră albă. O singură apăsare pe pompița sticlei va elibera un parfum fermecător!

Rubarba Roz

Live in Color

Deși e o legumă, a fost catalogată drept fruct în SUA în scopuri economice. Rubarba roz este acrișoară.

Crinul de baltă

Live in Color

Dă parfumului mirosul puteric, floral.

Ambra albă

Aduce parfumului un miros cald, oriental, de mosc.

Creat de Alienor Massenet

Live in Color

Foarte independentă și chiar rebelă, Alienor și-a găsit un  mod de exprimare propriu în parfumerie. Iubește ingredientele bogate și rafinate. Adesea, își construiește compozițiile având o temă centrală, un ingredient anume: Fie că este romul, acordurile de piele sau susanul.  Mai multe despre ea puteti citi aici.

Este creatoarea unor parfumuri memorabile precum: Emporio Armani Night, Swarovski Miss Aura David Beckham Instinct Gold EditionDiesel Only The Brave . Lista completă o găsești aici.

Ambalaj colorat

Live in Color

Parfumul vine într-un ambalaj viu-colorat și are un preț de lansare de  99,90 lei. În catalog, în majoritatea timpului îl vei găsi la aproximativ 50-60 de lei.

În luna martie, Oriflame are o super ofertă: Cumpără produse în valoare  de 69 de lei din catalog și poți achiziționa noul parfum cu 49,99 lei!

Dar cel mai vine ar fi dacă alegi să-l cumperi online  de aici și să primești si o reducere de 23% ! Sau poți completa formularul de mai jos și un consultant te va suna să-ți preia comanda!

    Lasă un răspuns