BACK TO SCHOOL Catalogul 12

CATALOG 12 TOP 5 OFERTE

Catalog 12. Era o perioada cand asteptam cu nerabdare septembrie, mai tarziu a disparut entuziasmul. Acum cred că e vorba de nostalgie. Azi și cei mici și cei mari se pregatesc de un nou start!
Așa că Oriflame ți-a pregătit multe oferte! Atât de multe încat obișnuitul top 5 oferte ale catalogului va avea mai mult de 5. De ce? Sunt foarte multe parfumuri reduse și nu am putut selecta câteva.

1.Personajele Disney PIXAR vin la Oriflame!

Finding DORY și Cars aduc produse de îngrijire pentru cei mici: săpun( 4,99 lei), gel de duș (16,99 lei ),  Apă de toaletă (19,99 lei )!

2. Parfumuri

Când vine vorba de parfumuri intervin mai multe variabile: gusturile subiective ale fiecarei persoane (fresh, dulce, floral), prețul, ambalajul și obișnuinta. Așa că m-am gândit să atașez toate ofertele la care ai acces daca achiziționezi o Mascara.

3. Mascara

Am făcut un articol special despre acest rimel de-a dreptul GENIAL. Îl găsești aici. Voi face un scurt rezumat: rezistent la apă și totuși se curăță cu apă caldă! Deja cred ca sună interesant și-l poți cumpăra cu doar 19,99 lei!

 

4. A 3 a oferta in top o reprezintă un set!
Hai să combinăm un parfum de femeie floral cu liliac, o cremă de mâini Gold edition și un gel de sprâncene. Obținem un set cu 39,99 lei! 
cel mai bun set al campaniei!

5.După o vară de stat la soare, tenul are nevoie de hidratare! Așa că orice cremă de zi sau noapte din gama Royal velvet (+40) este la Doar 44,99 lei!

Crema de zi și crema de noapte Royal Velvet

ps. crema de zi are și  protecție solară, vara aproape ca nu mai are drepturi, dar soarele înca arde!
Cremele au la bază o infuzie de iris negru susținând matricea de fermitate a pielii, combate procesul de îmbătranire si menține tinerețea naturală și fermitatea pielii.
6.Nu stiu de voi, dar eu ma plictisesc repede de mirosul gelului de dus. De aceea la tot alternez. Catalogul 12 aduce gelurile de dus din gama Discover (250 ml) la 7,99 lei fiecare!

Ofertă limitată!

Catalog 12 îți oferă o varietate de oferte!
Poți cumpara la alegere un set format din parfum , mascara, crema de zi/noapte și un gel de duș cu 150 de lei, în loc de 200 lei.
Cum? Completează formularul de mai jos și un consultant te va suna să-ți preia comanda!
*pretul setului este informativ, calculat cu o reducere de 23%, acesta poate crește sau scade în funcție de parfumul ales, îți poți alege orice produse ce depășesc valoarea de 70 de lei și vei beneficia de reducere*