MASCARA NO COMPROMISE

    Alina Eremia imaginea campaniei Oriflame

    MASCARA NO COMPROMISE : IMPACT, CONFORT, REZISTENȚĂ!
    Cei ce au testat de-a lungul timpului un rimel Oriflame sau au deja unul preferat, probabil sunt curiosi ce va urma? Ce îl face atât de special? Și de ce se lansează tocmai acum?

    Rimeluri din portofoliul Oriflame
    rezistenta la apa

     

     

     

     

     

     

    MASCARA NO COMPROMISE Vă voi răspunde pe rand la toate întrebările. Pentru început: Cred că și treaba cu mascara e subiectivă. De-a lungul timpului compania a organizat diverse evenimente numite „Rimeliadă” prin toată țara. Este imposibil sa nu fi auzit, sa nu fi fost invitată sau să nu ai deja rimelul acela WonderLash. Pe scurt, puteai veni cu orice rimel de orice marca: vechi, consumat sau poate te plictiseai de al tău oricum, ideea e că îl schimbai pe loc cu unul nou Oriflame.

    Rimel The One WonderLash

    Toată umea spunea ca este cea mai buna mascara, cea  mai bine vândută. De fapt,la fiecare 4 secunde se vinde o astfel de mascara. La aceste evenimente am avut ocazia să discut cu foarte mulți oameni și mi-am dat seama cât de subiectivă e treaba cu mascara: unele doamne prefera rezistența( la apă), dar le deranjează că au nevoie de un demachiant special, altele sunt interesate de culoare (verde, argintiu, auriu, mov, albastru etc), altele de alungire, ingroșare. Sau pur și simplu de a ajuta la accentuarea ochiului, fară a avea prea multe pretenții, eventual să se curețe repede. Acestea fiind zise, cred ca e greu să multumeșți pe toată lumea.
    Dar cred că ne îndreaptăm spre comoditate d-asta unele mi-au ras in nas la telefon cand le-am invitat spunandu-mi „mi-am pus gene”.

    mascara
    la fiecare 4 secunde se vinde câte un rimel

    Pentru cei ce citesc printre randuri iata rezumatul:
    Ce face acest rimel să fie deosebit? FOARTE REZISTENT LA APA, DAR SE CURĂȚĂ CU APĂ CALDĂ.

    MASCARA NO COMPROMISE

    MASCARA NO COMPROMISE

    Să o luăm pe rând: O noua tehnologie sta la baza acestui rimel LASH WRAP .Ce face mai exact? Formeaza o pelicula in jurul fiecărei gene, pentru a crea volum și alungire. Dar și rezistentă la apă: nu se întinde și  nu curge! Totodata permite îndepartarea acesteia cu usurință, doar cu apă caldă!

    noua tehnologie Lash Wrap

     

    Mod de folosire:

    1. Aplică MASCARA NO COMPROMISE la baza genelor înspre vârfuri. Pentru gene mai voluminoase și mai lungi, repetă aplicarea.
    2.  Tehnologia Lash Wrap formează în jurul genelor o peliculă rezistentă la apă. Aceasta nu curge, nu patează și nu se desprinde de pe suprafața acestora.
    3. Cand dorești să o indepărtezi, folosește apă caldă și presează ușor genele. Pelicula va aluneca fară efort de pe gene!

    Poți cumpăra rimelul cu 23% mai reduc completând formularul de mai jos!

      Genele mele înainte și după aplicarea mascara.