TOP 5 OFERTE ORIFLAME pe care nu trebuie să le ratezi în CAMPANIA 3

Top 5 oferte Oriflame

 Top 5 oferte Oriflame Dragilor,

Ne pregătim de primăvară!! Și nu o putem întâmpina altfel decât cu super produse. În acest sens, Oriflame ți-a pregătit o gramadă de suprize și cadouri. Însă eu am ales TOP 5 OFERTE ORIFLME care cu siguranță o să te încânte:

 1. Noile Rujuri cremoase 5-în-1 The One

  Top 5 oferte Oriflame

  Ce pot spune mai mult despre ele? Sunt cele mai persistene de la Oriflame pe care eu le-am încercat (și fie vorba între noi, cam am testat toaaate gamele și variantele). Ei spun că sunt cremoase și au dreptate, mie îmi par semi-mate, nu sunt sidefate și vin într-o varietate de culori (mai precis 24). Dacă vreți să știti mai multe..le-am dedicat un articol întreg pe site. Îl găsiți aici împreună cu toate variantele de culori .Prețul unui ruj este de 24,99 lei.

  Ruj The One Colour Stylist Ultimate

 2. Crema  de corp Milk & Honey Gold- Ediția specială

  Ce se mai poate spune despre ea? 250 ml…un mega borcan cu doar 9,99 lei! Deja fiecare comandă pe care oamenii de la mine din echipă o plasează, are cel puțin două creme. Și pe bună dreptate: miroase genial, e calitativă, dar și cantitativă și la un super preț! NU O RATAȚI! O găsiți la pagina 7 și are codul 33441.                                                                                                 Top 5 oferte Oriflame

 3. Noul Parfum primăvaratic fresh-floral Dare to Shine

  Cea mai nouă Apă de toaletă Oriflame are prețul de lansare de 59,99 lei. O găsiți la pagina 12 și are codul 34484. Am scris mai multe despre ea aici (cine a creat, ce conține etc). Pot să vă spun că pentru fanii parfumurilor fresh cu accente florale..o să fie divin!                              Top 5 oferte Oriflame

 4. Gene super lungi și de impact cu 3 variante de MASCARA

  Două din ele (No Compromise și Mascara 5-în-1 The One WonderLash XXL) sunt favoritele mele, nu lipsesc niciodată din portfardul meu! O să atașez și poze cu periile tocmai ca să înțelegeți de unde dependenta de ele. Cel de la Giordani nu-mi displace, dar nici nu mă omor după el. Însă, foarte multe persoane mi-l comandă. Prima dată folosesc Mascara No Compromise care îmi separă foarte bine genele (este rezisten la apă și se curăță cu apă caldă-mai multe detalii despre el găsești aici).  Apoi aplic WonderLash XXL care are perie de silicon puțin curbată ce alungește extrem de tare genele.                      Top 5 oferte Oriflame                                                                                                      Codurile pentru cele 3 produse sunt 34107 și 33222 (le numerotez de jos în sus) și pot fi găsite la pagina 41. Cel de la Giordani Gold este la pagina67 și are codul 32576. Mai jos, în aceași ordine sunt si periile.

 5. Parfumuri dulci, florale sau fresh la -50%

Și am ajuns și la ultimul punct, ultima dintre cele top 5 oferte Oriflame de fapt reprezintă o multitudine de oferte! Practic la oricare nuanță de ruj cumpărată de la pagina 5 (oferta nr 1 prezentată), poți achiziționa la alegere oricare din aceste parfumuri cu -50% reducere față de prețul normal!

6. SUPER OFERTA

Completând formularul de aici ai 23% reducere suplimentară la absolut orice produs din catalog! După ce completezi formularul, poți să-ți introduci produsele în coș și în 3 zile lucrătoare le primești acasă!

 

Lasă un răspuns