ÎNSRĂZNEȘTE SĂ STRÂLUCEȘTI-Apă de toaletă Dare to Shine

Dare to Shine

Dare to Shine te face să simți că vine primăvara!

Suntem deja în campania 3 Oriflame a anului 2019. Așa că se simte cumva aerul primăvăratic, iar în oraș au apărut deja lalele și zambilele. E zumzet mare! Tocmai de aceea, în cataloagele Oriflame și-a făcut apariția un nou parfum: Apa de toaletă Dare to Shine.

Te va surprinde cu…

Floare solară de Tiare intensă și sofisticată din Polinezia Franceză și pere verzi.

Poți radia cu ajutorul acestui parfum fructat-floral, cu note solare de floare Tiare, pere verzi și o tușă caldă de vanilie. Cu o inimă florală intensă și un strop de piper roz ce îți scoate în evidență latura îndrăzneață.

Cine l-a creat?

Philippe Courtiere este doamna care și-a pus amprenta pe aceasta apă de toaletă. Aceasta îl descrie drept un parfum  ce transmite un mesaj deopotrivă celei care îl poartă și celor care o înconjoară pe aceasta.

Ambalaj

Dare to Shine

Sticla parfumului este inspirata de diamante și transmite faptul că strălucește cum numai tu poți!

Preț de lansare

Prețul de lansare al apei de toaletă este de 59,99 lei. Însă îl poți obține cu o reducere de 23% completând formularul de aici, iar parfumul ajunge direct la tine acasa în doar 72 de ore prin Cargus Curier.

Ingrediente

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, CITRAL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035

Lasă un răspuns