The One Express

The One Express Am testat PRODUSELE catalogului și le-am făcut poze în REALITATE . Cum arată în realitate? Persistă? Sunt cremoase? Mate? Și cel mai important, merită banii? Toate în acest articol!

The One Express

  1. Geanta Disguise

Din primul moment în care am văzut-o în catalog, am spus că trebuie să fie a mea! Are un design deosebit, însă nu eram sigură cât de mare este în realitate. Așa că am fost la sediu să vad mai exact cum stă treaba!

Că e tare draguță am stabilit deja, acum pot spune că e potrivită pentru o plimbare de week-end!

2.Brățara Disguise

Nu cred că are rost să înșir descrierea din catalog, mai ales pentru cei ce l-au răsfoit deja! E diferită, arată ca o curea și are un detaliu auriu. Poza de jos (cea de la creioane) spune mai multe decât aș putea spune eu!

3. Creioanele The One Express

Acestea au fost o mare surpriză. Sinceră să fiu, nu aveam așteptări prea mari înainte să le testez. Dar apoi am observat că vin în culori faine, sunt cremoase și cel mai important probabil, rezistente! Am fost desenată toată ziua și desi mâna mea a atins diferite suprafețe ale mesei pe tot parcursul zilei, seara când am ajuns acasă, culorile micului meu desen, persistau.

4. Rimelul

A mai fost lansat acum câteva luni un astfel de rimel cu formulă ce rezistă la apă, dar se curăță cu apă caldă. Despre el, poți citi aici. Si acesta are exact aceeași formulă, perii sunt deși și conferă alungire și volum.

5. Rujul-creion The One Express

Înainte de toate, e retractabil! Ceea ce e mai mult decât perfect. Ediția veche a lui  nu era, iar oamenii se plangeau că oricât de bun era, se consuma super repede! Vine în câteva nuanțe atractive, are în compoziție unt de shea și vitamina E, ce hidratează, având o finisare semi-mată!

6. Trusa-fard pentru pleoape The One Express

Inițial, când le-am testat, nu mi-au plăcut. Nu sunt intense și arată destul de prăfuit. Însă apoi mi-am dat seama că persistă. Pentru un look de zi, sunt destul de ok, dar nu geniale!

Sper că articolul meu o să vă ajute să vă decideți dacă merită sau nu să le cumpărați și poate mult mai important decât atât, sper că v-am răspuns la întrebările pe care le aveați când răsfoiați catalogul! Dacă vrei să știi detalii suplimentare sau ai întrebări legate de alte produse, îmi poți scrie aici!

Și NU UITA! Poți oricând să le achiziționezi cu reducere dacă îți faci un cont din care să-ți cumperi produse pentru tine, completând formularul de mai jos!

    p.s. când plasezi comenzi, primești și cadouri!

     

    Lasă un răspuns