DESCOPERĂ NOUL PARFUM DE LUX SUBLIME NATURE TUBEROSE

SUBLIME NATURE TUBEROSE

 

 

                                                                                                                               

De la creatoarea celebrelor parfumuri Yves Saint Laurent Black Opium, Versace Eros Pour Femme, Roberto Cavalli Just Cavalli și Dolce & Gabbana D & G Pour Femme, special pentru Oriflame, maestrul parfumier Nathalie Larson crează

SUBLIME NATURE TUBEROSE

SUBLIME NATURE TUBEROSE  Cel mai nou parfum din portofoliu vine cu o tehnologie nouă de extragere a esenței. Nu este o apă de toaletă sau apă de parfum. Inspirat de tradițiile parfumeriei fine, SUBLIME NATURE TUBEROSE este cea mai concentrată și persistentă formă a unui parfum-Parfumul însuși.

 

 

3 ELEMENTE CHEIE ALE PARFUMULUI

  • SELECȚIE ATENTĂ  Ingrediante exclusiviste și emblematice de cea mai bună calitate
  • INOVAȚIE O metodă naturală li responsabilă de extracție: SUBLIME O2
  • ARTĂ Maestrul parfumier recreează momente extraordinare din natură

În decembrie 2016, Nathalie a primit titlul de maestru parfumier, cea mai înaltă distincție în industra parfumurilor.
Sunt doar 12 maeștri parfumieri în întreaga lume! Iar în 2015 a fost aleasă parfumierul anului în Franța și Italia, având în palmares 5 premii Fifi (un del de Osacr al parfumului ).„Mi-am petrecut copilăria în Grasse, Franța, căminul parfumeriei. Tatăl meu a lucrat pentru o casă de parfumuri.Aducea acasă uleiuri și ingrediente, pentru a mă ajuta să-mi creez propriile mele parfumuri”.

Miestatea Sa, Tuberoza

Floarea de tuberoză înflorește noaptea. În roua primilor zori ai zilei, notele proaspete și dulci ale tuberozei ating maximum de intensitate. Tuberoza are o notă florală distinctă. proaspătă și totodată pudrată, ce conferă parfumului un caracter memorabil, fiind cea mai ademenitoare, seducătoare și captivantă dintre toate florile albe.

 

                                                                                     

TEHNOLOGIA SUBLIME CO2 marcheză o nouă eră  în procesul de extracție  a parfumurilor fine. În mod tradițional, distilarea cu ajutorul solvenților chimici este utilizată pentru a capta uleiuri esențiale parfumate dintr-un ingredient brut. Dar solvenții distrug părți din aroma naturală a unei flori. Extractul rezultat din acest proces redă mult mai fidel aroma naturală a acestei flori. Extractului i se adaugă un ingredient secret ce îi dezvăluie noi fațete. Astfel, rezultatul final este cu adevărat pur și redă aproape perfect aroma originlă a florii.

Dacă vrei ca parfumul să fie al tău cu 70 de lei în loc de 90, completează formularul și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

     

    Beauty Romania