SHAKE NATURAL BALANCE -Cum să slabești în mare stil!

Shake Natural Balance 

Shake Natural Balance

Cele trei variante de shake: căpșuni, ciocolată și vanilie

De unde provin?

Shake Natural Balance dezvoltat de Profesorul Stig Steen. 

Profesor în chirurgie cardiologică și o autoritate mondială în transplantul de inimă și plămâni. Printre celebrele sale invenții se află Aparatul de compresie mecanică a inimii și  STEEN SolutionTM pentru recondiționarea ex-vivo a plămânilor donați.

 

 

 

 

A dezvoltat inițial Shake-ul Natural Balance pentru a sprijini pacienții ce se aflau în asteptarea unor operații de transplant de organe, pentru a îmbunătăți starea nutrițională a pacienților săi. Ulterior, profesorul, alături de echpa sa au început să studize efectele formulei asupra oamenilor sănătoși și a constatat că oamenii cu exces de grăsime au început să piardă în greutate în mod natural. Persoanele cu greutate normală, au primit un plus de energie și concetrare datorită Skake-ului Natural Balance.

shake-urile de căpșuni și ciocolată

 

 

 

 

 

 

 

Ce conțin?

proteină din mazăre, măr, ou itegral, zer(din lapte), măceșe, albuș de ou de găină, bibre din sfeclă de zahăr măcinată, arome naturale, antioxidant(acid ascorbic) și îndulcitor (suclaroză).

Înainte: Bolul conține: iaurt natural, piersică, măr, căpșuni, boabe de strugure, cereale, praf de Shake căpsuni Natural Balance
După ce am pus totul la Blender

 

Mai exact o porție conține:

 • 7 grame proteine (din trei surse: mazăre, ou și zer)
 • Echivalentul proteinelor dintr-un ou
 • 1,5-2 gr fibra din sfeclă de zahăr;

 • Cantitate echivalentă cu cea a unui morcov
 • 65 de calorii
 • La fel de puține precum un măr

 • Grăsime cât o porție de fasole albă;
 • Carbohidrați
 • o cantitate echivalemntă cu cea dintr-un ardei gras;

 • arome și ingrediente nutritive;

 

Nu conține gluten, coloranți artificiali, conservanți și ingrediente obținute din organisme modificate genetic!

Când să le consumi?
 •  Bea un Shake Natural Balance cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă principală (va scădea pofta de mâncare și vei mânca mai puțin la masă);
 • Bea un Shake Natural Balance în loc de gustare sau ori de câte ori simți nevoie ca ți se face poftă de ceva dulce, pentru a nu recurge la ceva mai puțin sănătos și cu mai multe calorii. 
Shake căpșuni

Astfel, te menține plin de energie pe tot parcursul zilei;oferă o nutriție maximă cu calorii minime și ajută la stabilizarea zahărului din sânge și a nivelurilor de insulină, care, la rândul lor scad pofta de mâncare, pofta de zahăr și gândurile despre mâncare; în acelați timp, asigură sațietate fără exces de calorii, datorită conținutului ridicat de proteine; pot fi folosite ca o gustare sănatoasă care ajută și la diminuarea poftei de dulce!

Ce conține un Shake Natural Balance:

Un pachet are 378 de g și reprezintă echivalentul a 21 de porții. Shake-urile vin în 3 variante cu 3 arome diferite: vanilie, ciocolată și căpșuni.

Preț: 124,90 lei

Ce mai aștepți? Începe o cură și  PROFITA DE SUPER OFERTA NOASTRĂ:

CUMPĂRĂ 3 ȘI-L PRIMEȘTI PE AL 4-LEA CADOU!

Plasează comenzi în 4 cataloage consecutive (a grijă să comanzi câte un shake în fiecare campanie), iar în a4-a, il primești gratuit!

*oferta este valabilă pentru toate aromele*

*pe parfcursul campaniilor, aromele pot fi schimbate*

*cu ajutorul ofertei, o cutie de shake costă 80lei, preț calculat cu reducere 23%, transport inclus!*

Completează formularul și un consultant îți va prelua comanda!

  Termeni specifici și ce rol au
  • Indicele glicemic este valoarea acordată alimentelor bogate în carbohidrați, în funcție de efectul lor asupra zahărului din sânge. Alimentele ce conțin carbohidrați ce se absorb rapid în sânge( băuturile indulcite) au un indice glicemic mare și forțează pancreasul să producă rapid insulină.Alimentele care conțin carbohidrați cu abdorbție mică sau lentă (legumele sau pâinea integrală) au un indice glicemic mai mic, deoarece organismul le digeră mai încet ți absoarbe  treptat carbohidrații, în consecință pancreasul nu este solicitat excesiv.
  • Nivelul insulinei Insulina este un hormon ce  stimulează creșterea în greutate, iar valorile insulinei sunt ridicate pentru persoanele supraponderale. Dar nivelul insulinei tinde să scadă la persoanele care consumă shake-uri în mod regulat. Acesta este se pare mecanismul ce facilitează pierderea în greutate.

  Înscriere