CONSULTANȚII CAMPANIEI 14

Sabrina Diacov Consultanții campaniei 14

Sabrina Diacov și Fană Ioana sunt Consultanții campaniei 14. Acestea aniversează un an de când sunt parte a echipei mele, așa că le-am rugat să descrie în câteva cuvinte experiența Oriflame. Au povești diferite: în timp ce Sabrina a ales să devină lider, doamna Ioana strânge comenzi impresionante! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din echipa mea și le mulțumesc că m-au ales ca lider!

Sabrina Diacov -lider Oriflame

 

Sabrina Diacov este unul din liderii ce se află la început de drum în Oriflame, este o persoana foarte ambițioasă, ce reușește absolut tot ce își propune.

  • Când și de ce te-ai alăturat Oriflame?

M-am înscris acum 1 an de zile, cand m-am întâlnit cu Cesmina la sediul Oriflame de la Unirii pentru a-mi povesti mai multe despre oportunitățile pe care le-aș avea daca aș intra în echipă. Am decis ca ar fi o idee foarte buna să devin membru Oriflame. Acum pot spune ca am facut o alegere excelentă!

  • Ce a însemnat această experiență pentru tine?

În ceea ce privește Oriflame, pot spune că a fost și este o experiență frumoasă. De-a lungul acestui an am putut participa, datorita Cesminei, la cateva conferințe, unde am descoperit poveștile de viață a multor oameni pozitivi. Totodată, sunt de părere ca Oriflame m-a ajutat să devin un om mai pozitiv, să cred mai mult in propriile-mi forțe si să îmi doresc din ce în ce mai mult. Echipa Cesminei, este în continuă dezvoltare. Cesmina, indiferent de situație (pozitivă sau negativă), ne induce o stare bună, ne ambiționează să nu renunțăm! Sunt bucuroasă ca am putut intra în această echipă și sunt și mai fericită pentru faptul că și eu, la randul meu, am reușit să conving alți oameni sa ni se alăture!

  • Care este produsul tău preferat?

Am mai multe produse preferate: ador parfumul Eclat Weekend, CC Cream pentru păr și Crema de corp Milk and Honey.

Fană Ioana

Doamna Ioana este una din cele mai dragi persoane din echipă,  unul din vanzătorii de top din echipa mea, ce reușește lună de lună să atingă praguri de vazare uimitoare. Admir la dânsa perseverența și loialitatea față de produsele Oriflame.

  • Când și de ce te-ai alăturat Oriflame?

M-am înscris la Oriflame în urmă cu un an. Știam că au produse foarte bune și doream să le cumpăr pentru mine și familia mea, mai redus. Ulterior, am început să arăt catalogul și altor persoane.

  • Ce a însemnat această experiență pentru tine?

Pentru mine această experiență a fost și este o încercare de a dovedi că pot fi alături de oameni, ajutându-i să-și aleagă produse care să se potrivească cu gusturile și nevoile fiecăruia. Lună de lună arăt catalogul oamenilor din jurul meu și le prezint noile produse lansate. Pe de o altă parte, a fost o provocare ca lună de lună să fiu alături de Oriflame, ținând pasul cu toate aceste noutăți din cataloage.

  • Care este produsul preferat?

Giordani White Gold.

Consultanții campaniei 14

Hai și tu! Completează formularul de mai jos și fă parte din echipa mea!

Vrei să știi mai multe despre avantajele pe care le-ai putea avea? Află mai multe aici!