PUDRA PROTEICĂ ORIFLAME

PUDRA PROTEICĂ ORIFLAME

PUDRA PROTEICĂ ORIFLAME Asigură-ți cantitatea necesară zilnică de proteine și fibre, fară să îți schimbi alimentația!

Crește valoarea nutritivă a meselor tale zilnice cu Pudra Proteică Oriflame! Știm cu toții că avem nevoie de proteine pentru a ne ajuta să construim celule noi în organismul nostru, precum și fibre dietetice ce au beneficii imense pentru sănătate. Dar poate fi dificil să includem proteine și fibre de înaltă calitate în alimentația noastră zilnică, într-un mod simplu și convenabil, fară a ne plictisi de aceleași alimente și fără să ne schimbăm complet modul în care mâncăm. Pudra asigură perfect acest necesar, într-un mod care se adaptează oricărui stil de viață și gust culinar. Aceasta este bogată în nutrienți și fără aromă, se mixează ăn mâncărurile și băuturile preferate simplu și rapid.

Oamenii caută tot mai mult:

 • produse ce se pot adapta la nevoile lor individuale
 • produse pe care le pot adăuga la alimente și care le permit o mai largă varietate
 • produse naturale fără aditivi, cu etichete ce conțin toate informațiile despr conținut și ingrediente naturale
 • suplimente de proteine și fibre dietetice

Pudra proteică îndepliește toate aceste condiții!

Cine are nevoie de pudra proteică?

 • Oamenii care iau gustări frecvente și care simt constant nevoia de dulce
 • Cei care au nevoie de un nivel mai ridicat e concentrare și de energie pe parcursul întregii zile
 • Părinții ocupați care doresc să imbunătățească calitatea nutritivă a alimentelor pe care le consumă membrii familiei în fiecare zi
 • Oamenii activi care își doresc mai multe proteine și fibre
 • Cei care își doresc o opțiune în totalitate naturală, fără arome sau îndulcitori adăugați
 • Adolescenții în creștere au nevoie de un impuls de nutrienți
 • Persoanele în vârstă care au nevoie e un aport suplimentar de proteine și fibe naturale

PUDRA PROTEICĂ ORIFLAME beneficii cheie:

 1. Nutriție optimă cu aport minim de calorii, trei surse de proteine și fibre de înaltă calitate. O porție conține 72 de calorii.
 2.  Ușor de integrat în stilul tău de viață! Pudra proteică Oriflame nu are aromă, adaos de zahăr sau îndulcitori. Poate fi adăugată la o gamă largă de alimente și băuturi- fie în timpul gătirii/ coacerii sau prin simpla amestecare în farfurie, chiar înainte de servire.
 3. Completează nevoile nutriționale ale corpului tău în fiecare zi printr-un amestec optimizat de proteine și fibre dietetice.
 4. Formula patentată cu ingrediente nutritive naturale. Produs cercetat, testat și dezvoltat în Suedia.
De ce este PROTEINA  atât de importantă?

Proteinele sunt o parte esențială din miliardele de celule pe care organismul le crează în fiecare zi. Prin furnizarea de aminoacizi- celule fundamentale ale orgnismului tău, proteinele ajută organismul să efectueze o mulțime de funcții: de la repararea țesutului până la crearea de enzime. Pudra proteică îți completează perfect alimentația, asigurând 8 grame de proteină de înaștă calitate per porție!

De ce sunt FIBRELE atât de importante?

Un aport zilnic de cel puțin 25-35 grame de fibre dietetice este benefic pentru sănătate. S-a observat că majoritatea oamenilor nu respectă această recomandare. Pudra Proteică este bogată în fibre și este o modalitate convenabilă de a crește consumul de fibre.

CE FACE CA PUDRA PROTEICĂ SĂ FIE UNICĂ?
Ceea ce face ca Pudra Proteică să fie unică este faptul că aceasta combină trei surse diferite de proteine: proteine de pește, proteine din zer și proteine din ouă. Împreună, acestea oferă o compoziție de aminoacizi care susțin capacitatea corpului de a crea noi proteine și celule în cel mai bun mod posibil. Pudra Proteică oferă, de asemenea, o nutriție de înaltă calitate din ingrediente care furnizează carbohidrați, grăsimi și fibre cu eliberare lentă.

Ce conține?

Proteina de mazăre este naturală, nu conține alergenii obișnuiți, colesterol sau lactoză. Proteina din zer are un profil complet de aminoacizi și se absoarbe rapid. Oul a fost ales datorită valorii biologice foarte ridicate și deoarece reprezintă o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale.

Pentru a alcătui o formulă completă, Pudra Proteică include și ingrediente care furnizează fibre dietetice: măr, măceșe și sfeclă de zahăr. Mărul și măceșele sunt în mod natural bogate în vitamina C care joacă un rol esențial în menținerea unui sistem imunitar funcțional.

Cum ar trebui să o adaug?

Adaugă o lingură (18 g) de pudră în mâncarea sau băutura ta și amestecă bine.

Cum o pot achiziționa și la ce preț?

O cutie ( 378 g) poate fi achiziționată la prețul de 129,90 lei. Poți alege să o cumperi de la un consultant Oriflame sau de pe site, introducând datele tale aici  sau completând formularul de mai jos.După ce îți faci cont, adaugi produsul în  coș și este livrat direct la domiciliu cu 23% mai redus.

  • practic poți achiziționa pudra cu 92,90 lei +7 lei livrare;
  • ai opțiunea de a crea un abonament: la 3 cutii cumpărate (evident, cu reducere) primești o cutie GRATUIT!