Parfum Giordani White Gold- Preț, ingrediente, livrare

Preț parfum Giordani White Gold este unul din cele mai iubite și cunoscute parfumuri din portofoliul și istoria Oriflame.

Solicită o ofertă de preț

  Preț parfum Giordani White Gold

  Preț parfum Giordani White Gold

  Nu mai are nevoie de descriere și introducere, toată lumea cunoaște legendara marcă având în vedere că este unul din cele mai bine vândute parfumuri Oriflame de peste 25 de ani pe piața din România.

  Design

  Are o sticlă meticulos creată cu detalii elegante argintii. Pe parcursul anilor, ambalajul s-a tot modificat, dar mirosul parfumului a rămas același.

  Note parfum

  Conține apă din flori de portocal și are o aromă fructat-florală ce întruchipează bucuria pură şi libertatea.Preț parfum Giordani White Gold

  • zambilă;
  • flori de portocal;
  • parchouli.

  Preț

  Prețul parfumului atunci când nu se află la ofertă este de 130,90 lei. În cataloagele promoționale puteți obține un preț mediu de 60 lei. Având în vedere că prețul diferă de la o lună la alta în funcție de promoțiile din catalog, cel mai bine este să verificați pe site sau puteți suna la 0762316462 și întreba un consultant care este prețul actual.

  Comanzi mai multe parfumuri, ai un preț mai redus

  Poți suna la 0762316462 și să soliciți o ofertă de preț personalizată.

  Comandă

  Poți face o comandă aici sau completa formularul de mai jos și un consultant de va contacta în cel mai scurt timp. Când te contactează, preciează că dorești parfumul Giordani White Gold.

    

   Lasă un răspuns