Oriflame Beauty Romania sărbătorește 1 an cu super premii!

Oriflame Beauty Romania povestea din spate

Oriflame Beauty Romania la ceas aniversar, își spune poveste! Toate mulțumirile mele de îndreaptă către omul datorită căruia afacerea mea s-a dublat! Înțelegător, creativ, realist, mereu va veni cu propuneri noi și soluții pentru afacerea ta. Că să înțelegeți cat de tare e omul asta, când un om paralel ca mine nu înțelegea termenii, a reușit sa-mi explice, desenând!

Sunt un om dificil. Acum am doua idei geniale, peste două minute nu-mi mai place nici una. Andrei vine mereu cu argumente pro și contra ideilor mele că într-un final sa pot alege ce e corect pentru afacerea mea. În acest an am avut multe campanii bune, dar și mai putin, bune, extrem de multe idei și multe întalniri în care aproape vorbeam doar eu….mă știți..nu tac prea mult.

Ce vreau sa va spun eu e că orice afacere ați avea fie că vorbim de magazin alimentar, restaurant, coafor sau ești antreprenor Bidinity e cheia! Nu ezita sa apelezi la ei….ești la un pas de dublarea afacerii!

Bine, au mai fost și alti oameni care au făcut posibilă creșterea echipei meleȘ Edi și echipa mea gata oricând să ma ajute!

Oriflame Beauty Romania Sărbătorim 1 an cu super premii!

1.Fă-ți cont oriflame online 

Comandă Online Produsele Tale Favorite Oriflame!

2.Cumpără prodse în valoare de 150 lei 

Primești automat Rimelul cel mai iubit de la Oriflame alături de un Spumant Sparkling Collection CADOU!

Oriflame Beauty Romania

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii august!

Dacă ți se pare complicat, dar totuși dorești să primești aceste cadouri, ne poți lăsa datele tale de contact, completând casetele de mai jos. Un consultant te va contacta în cel mai scurt timp!

    2 comentarii

    • Elena-Alexandra Voicu

      Sunt foarte mulțumită de produsele Oriflame atât eu, cat si clientele mele. Am primit numai feedback pozitiv in legătura cu produsele si sunt bucuroasa pt faptul ca fac parte din echipa. 🙂 Multumesc!

    Lasă un răspuns