Cum a fost în Sardinia, cum poți merge în Kos gratuit!

Kos Oriflame, deja ați înțeles ce voi povesti în acest articol…Greșit!

Kos Azi voi vorbi despre cum a fost în Sardinia și într-adevăr, cum poți merge și tu cu mine în Kos. Pentru că, da! Eu merg în Kos.

M-am luat cu vorba și am uitat să vă salut 🙁 .Bună, sunt Cesmina și iubesc să călătoresc! Iar până acum, cu Oriflame am avut oportunitatea sa calatoresc 3 țări, la 3 seminarii ale Managerilor. După toate aceste experiențe, vă pot spune doar atât: nici un seminar nu seamănă cu altul!

kos

Cei de la Oriflame mi-au cerut să vorbesc în câteva rânduri despre cum a fost în Sardinia. Evident că nu am putut! M-a luat valul așa că a ieșit un mega-articol…îl aveți complet mai jos:

Kos Oriflame

Nu, nu voiam să spun că diferă locația! Pentru că, fie vorba între noi, nu cele cinci stele ale Resortului transformă conferința din una banală, în una de vis!  Oamenii sunt cei ce fac diferența! Nu există conferință la care să nu fi cunoscut oameni noi ce și-au crescut afacerea in ultimul an. Asta pentru căși-au dorit să meargă la seminarul următor. Și asta nu oricum!

Kos Oriflame

Ziua de business

Pe scenă nu urcă orice oameni! Urcă oameni care acum un an nu erau în Oriflame și azi au niveluri mai mari că mine. Oameni care demonstrează că se poate. Oameni care sunt exempul viu al perseverentei, energiei, optimismului, spiritului Ooriflame!

Ziua de business reprezintă momentul in care toate nu-urile, toate frazele de genul eu nu sunt făcut pentru asta , tu ești de mult timp la Oriflame pur și simplu dispar! Sunt șterse practic, cu buretele. După o astfel de zi ești gata să o iei de la capăt, ești gata să muți munții din loc, să încerci toate variantele posibile de abordare a unor oameni noi, la tine în echipă, să înfrunți sute de nu-uri, doar pentru acel DA! ce schimbă vieți!

Kos Oriflame

Poate cel mai atipic seminar la care am fost alături de Oriflame este cel din Creta. M-am calificat singură, fara sponsorul meu și fără oameni din echipa mea. Atunci am înțeles cât de important e că persoanele dragi din echipă, alaturi de care muncești pe tot parcursul calificării, sa fie acolo, la seminar alaturi de tine, sărbătorind succesul vostru!

Sardinia

În Sardinia m-am calificat alaturi de doi lideri din echipa de bază. Și a fost Genial! E minunat sa fii, premiat. Dar momentul când vezi oamenii de la tine din echipa ca urcă pe scenă în fața a o mie de oameni, e cel mai intens sentiment pe care l-am trăit alături de Oriflame până acum! Practic vezi cum oamenii care la început iti puneau ție intrebari, azi răspund la aceleași întrebări, liderilor lor. Dau binele mai departe!

Kos Oriflame

Petreceri

Daca te gândești că în Kos te vei plictisi, îți pot spune de pe acum că te înșeli! În Sardinia in fiecare seara, am avut petreceri tematice care ne-au provocat imaginația și creativitatea în căutarea unor ținute cat mai perfecte!

kos

De exemplu, într-o seară trebuia să avem o ținută în culorile steagului Italiei: Roșu , Alb, Verde. Foarte simplu, nu? Probabil spui asta înainte că o femeie să-și răstoarne dulapul în căutarea ținutei perfecte! Mai ales că, au fost premiate cele mai creative dintre acestea!

kos

Leave your mark

În ultima seară, am avut din perspectiva mea, cea mai geniala petrecere! Leave your Mark a fost tematica ( Lasă-ți amprenta) . Existau diverse puncte unde puteai sa-ți pictezi mâna în ce culoare de vopsea doreai. Ulterior, îți lăsai amprenta la propriu, pe un panou. Aceasta petrecere însumează valorile companiei și vorbește despre oamenii din Oriflame.

Niklas Frisk (domnul din video) este Vice Presedintele Oriflame Europa Centrală. Dar să revenim la noi…..

Noi, cei din Oriflame ne lăsăm amprenta zilnic: prin modul în care vorbim cu oamenii, trăim viața, ne bucuram de ea, modul în care alegem să dam binele mai departe altor oameni. Modul în care ne hrănim din energia pe care oamenii din echipă ne-o dăruiesc și reușim că după o zi incărcată, sa dăm înapoi macar un gram din ce primim! Suntem extrem de diferiți și avem gusturi diferite, modalități de gândire și percepere a lucrurilor, job-uri, vârste, sexe, naționalități diferite și ne alegem momente diferite în care ne hotărâm să ne creștem afacerea. Totuși, ne alegem culoarea, ne alegem locul și la final dăm toată vopseaua înapoi într-un stil unic, prin propria  noastră amprentă! Dacă mă întrebați pe mine, amprenta reprezintă călătoria pe care noi am făcut-o alături de Oriflame, până în Sardinia!

 

Pe lângă asta am primit fiecare câte un tricou, pe care oamenii care și-au lăsat o amprentă în călătoria mea, în drumul meu spre succes, puteau să o pună și pe tricou!

Kos

Vă pot povesti multe despre vacanțele Oriflame. Dar niciodată nu veți înțelege pe deplin ce înseamnă un seminar Oriflame, decât atunci când veți fi acolo! Așa că nu pierde timpul!

Kos Oriflame

Începe-ți călătoria, lasă-ți zilnic amprenta pe oamenii pe care îi întâlnești, pe echipa ta, pe modul de lucru al echipei tale și fă că această calificare să devină doar o etapă dintr-un vis îndeplinit: KOS!

În Kos cu siguranță voi fi prezentă alături de cel puțin 5lideri din echipa mea sărbătorind munca întregii noastre echipe! Nu ne cunoaștem,  însă aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în Kos și să mi spui Cesmina, aveai dreptate, e minunată toată această călătorie!

Completează formularul și un consultant va avea grijă ca tu să primești toate detaliile legate de această conferință!

     

    Lasă un răspuns