Înscriere reprezentant Oriflame Oradea Bihor

Înscriere reprezentant Oriflame Oradea Bihor

Înscriere reprezentant Oriflame Oradea Bihor

O simpă căutare pe Google te-a adus aici. Cred că trebuie înainte de toate să mă prezint:

Mă numesc Roxana, am 26 ani și sunt din Oradea. Sunt o fire deschisă, prietenoasă, sociabilă, îmi place să cunosc oameni noi și să călătoresc, așadar iubesc ceea ce fac și o mare parte din timp mi-l dedic oamenilor din echipa mea (uneori prea mult dar…).

Dacă cauți un consultant să faci o comandă sau vrei sățți faci cont, ai ajuns unde trebuie. Mă poți suna la 0751676420 sau poți completa formularul cu datele tale.

Povestea mea în Oriflame

Înscriere reprezentant Oriflame Oradea Bihor

Povestea mea în Oriflame a început în urmă cu 3 ani de la un fond de ten Giordani. M-am bucurat să aflu că îmi pot creea cont de client direct fără a avea obligația de a plasa lunar comenzi (mă speria acest gând). Ulterior am aflat despre cadouri, reduceri și am hotărât să nu mai țin ascuns catalogul și să îl arat și cunoșțelor, conștietizând că nu e chiar atât de dificil pe cât credeam eu.

De la un cont de client, la afacerea mea

La doar câteva luni după, am aflat și despre partea de business (afacerea din spatele catalogului, cum îmi place mie să ii spun). Mi se părea o chimie totală, dar totodată mă încânta faptul că pot călătorii gratuit cu Oriflame peste tot în lume și nu în ultimul rând comisionul și bonusurile. Oricum pe atunci titlul de Manager era doar în visurile mele!

Am luat-o ușor, pe lângă job-ul pe care îl aveam la vremea respectivă, am pus cărămidă peste cărămidă și fără să realizez mi-am îndeplinit visul! Dintr-un simplu consultant, am devenit Manager!

Azi am o frumoasă echipă formată din 200 oameni de prin toate colțurile țării, cunoscuți, necunoscuți, dar oameni frumoși, cu unii am reușit să mă întâlnesc și fizic, cu alții mi-am băut cafeaua doar pe zoom dar de asta nu au fost cu nimic mai prejos, cu toții au avut parte de toată susținerea mea, indiferent care era scpul lor, de a-și comanda produse doar pentru ei, de a aduna comenzi sau de a-și dezvolta propria afacere. Oricum cel mai frumos sentiment este să știi că ai prieteni prin toate colțurile țării și oriunde te-ai afla, găsești o ușă deschisă și ești așteptat cu drag la o cafea.

Unde vreau să ajung?

Dar visul meu nu se termină la nivelul de Manager! În urmă cu un an am renunțat la job,  ajungând la un câștig similar salariului și am decis să mă ocup doar de propriul meu business, să îmi dezvolt propria mea afacere și să îmi îndeplinesc visul, acela de a-mi lua titlul de Director Oriflame!

Așadar dacă ai nevoie de o persoană de contact din zonă sau nu numai, ai găsit persoana potrivită, poți să te înscrii direct în echipa mea și vei avea parte de tot suportul necesar!

Dacă ți se pare mai practic, completează formularul și te contactez eu:

     

         Porțile familiei Oriflame sunt deschise pentru toți cei care au încredere in ei!

    Înscriere reprezentant Oriflame Oradea Bihor

    Lasă un răspuns