M-am îndrăgostit! Fond de ten Giordani Glod -Nou și îmbunătățit

Giordani Gold este o gamă iubită de absolut toată lumea, iar fondul de ten este renumit. Toate doamnele și domnșoarele l-au folosit măcar de câteva ori! Acum l-au relansat într-o super formulă. L-am recomandat câtorva persoane care mi-au confirmat deja că este extraordinar!

Ce e diferit?

Testarea clinică făcută și banii investiți în acest produs! Practic Reduce aspectul liniilor fine** și amplifică luminozitatea***! Mi mult decât atât, Neterezește, uniformizează și hidratează!*

***Efect dovedit clinic de amplificare imediată a luminozității pielii de 5 ori.

**Efect dovedit clinic de reducere imediată a liniilor fine cu 26%.

*Testare consumatori

Giordani din perspectiva mea

Pare mai mult un BB sau CC Cream. Cel puțin așa se simte pe față. Urăsc fondurile acelea de ten care efectiv sunt ca o mască și simt că pielea mea nu respiră! Are un efect de catifelare și pielea mea arată extrem de natural!

Giordani

Am aplicat ca bază crema de zi Bright Sublime, apoi Fondu de Ten Giordani Gold MasterCreation. Ps. Nu am folosit iluminator, crema de zi conferă o luminozitate naturală tenului. Nuanța pielii este uniformă și are o textură…catifelată cum vă spuneam mai sus. Bine, nu stiu cât se distinge din poză, dar vă asigur de asta!

Completare!

Este un fond de ten cremos, cu pompiță și FPS 18 cu filtru împotriva poluării! Vine în sticluțe a câte 30 ml și costă doar 49,99 lei!

Există șapte nuanțe. Cea pe care eu o port este Soft Vanila Warm 35236. Voi lăsa mai jos grila de fonduri de ten, subtnuri si nuanțe ale fondurilor de ten Giordani pentru a va ajuta să alegeți mai ușor nuanța potrivită!

Poți cumpăra fondul de ten dorit direct de pe site completând formularul ! Un consultant te va contacta si-ți va prelua comanda!

Ps. sunt tare mândră de poze! De data aceasta am folosit ca materiale pentru articol poze realizate de mine 🙂 !

Giordani

Cumpără Online aici.

Lasă un răspuns