FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI ?- DIFERENȚE

FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI

FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI ?

FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI ?

 Pentru că multe persoane au probleme în ceea ce privește alegerea FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI potrivit, m-am gândit să scriu un articol pe această temă.  Așa că am să prezint fiecare fond de ten din portofoliul Oriflame clasificat după gamă, tip de ten, acoperire, conținut și maturitatea tenului . Sper să vă ajute!

Dar mai important decât atât, condider că review-uri la fondrile de ten, găsiți pe toate paginile, dar eu îmi voi spune părerea sinceră, subiectivă despre fiecare în parte. Voi recunoaște atunci când un fond de ten , nu e tocmai ce vă doriți, dar le voi lăuda și pe cele bune!

 Înainte să prezint fieare fond de ten, voi preciza câteva aspecte ce te vor ajuta să înțelegi ce nevoi are tenul tău și ce au în compoziție aceste fonduri de ten. Se poate ca noi să alegem fondul de ten potrivit, însă fară o exfoliere și hidratare corespunzătoare a tenului, lucrul acesta e inutil!

 1. Acoperirea 

Cât de mult acoperă un fond de ten depinde de mai multe lucruri, unul din acestea este  modul în care îl aplici.

În primul rând, trebuie să îl aplici prin miscări de tapotare, nu să-l întinzi, pentru că evident produsul nu se va fixa în acel loc. 

În al doilea rând, există trei variante de aplicare a fondului de ten:

 • cu degetele- obținem o acoperire medie;
 • cu burețelul- dacă burețelul este umed, obținem o acoperire medie; dacă burețelul este uscat, obținem cea mai mare acoperire;
 • cu pensula- pensula ajută să se difuzeze, obținem o acoperire medie spre mare;

2. Cum ne dăm seama că este nuanța potrivită pentru noi?

Unde îl testăm? Am auzit diferite variante: pe mână, gât, bărbie. Aparent, cea mai corectă variantă este bărbia! Pe mână mereu avem o culoare mai închisă decât fața, mai ales în sezonul cald. Gâtul este mai deschis ca și nuanță decât fața. Până la urmă, vara avem o nuanță uniformă pe față și piept. Doar la plajă acordăm atenție zonei gâtului și încercăm să avem o nuanță uniformă cu restul corpului. Bărbia, vârful nasului și pomeții sunt cele mai înalte zone ale feței. De aceea, acestea vor fii primele care capătă o nuanță puțin mai închisă de la soare, chiar și după o scurtă plimbare în oraș. Astfel, pielea din zona bărbiei, se apropie cel mai mult de nuanța corectă a feței.

3. Ce subton avem?

Ai cumpărat un fond de ten și ulterior ți-ai dat seama că nu se potrivește cu nuanța ta naturală? E din cauza subtonului. Subtonul este nuanţa caldă, rece sau neutră a culorii tenului tău. Deşi culoarea de suprafaţă a pielii se schimbă în funcţie de expunerea la soare sau unele afecţiuni precum acneea, subtonul rămâne întotdeauna acelaşi. Cum ne dăm seama ce subton avem? Venele sunt răspunsul!

Dacă venele de la încheietura mâinii tale sunt:

 • verzi- ai un subton cald  și ai nevoie de fond de ten cu mai mult galben în compoziție;
 • albastre- ai un subton rece și ai nevoie de un fond de ten cu mai mult roz în compooziție;
 • violet- ai un subton neutru, deci ai nevoie de fond de ten cu nuanțe neutre, bej;

FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI?

Voi începe cu:

Gama The One

Fond de ten The ONE IlluSkin

Este un fond de ten Oriflame cu textură lejeră, are cea mai mică acoperire dintre toate . Este ideal pentru sezonul cald. Reflectă lumina, oferind pielii o stralucire naturală datorită sferelor inteligente din tehnologia HaloLight, ce perfecţionează şi iluminează tenul. Formula non-grasă oferă pielii o senzaţie de hidratare. Conține FPS 20. Pentru o recunoaștere mai ușoară, este acel fon de ten din catalog cu capac mov.

Recomandat persoanelor cu tenul uscat și normal.  NU persoanelor cu ten mixt spre gras sau care au probleme cu acneea!

Din perspectiva mea, acest find de ten este mai mult cremă colorată. Nu acoperă mai deloc! 

Fond de ten The ONE EverLasting

Este un fond de ten Oriflame ce are o acoperire mare, oferă rezistență 48 de ore și este rezistent la transfer. Ideal pentru persoanele ce au probleme cu acneea, deoarece conţine complexul patentat SkinRenew, pentru revitalizarea, reînnoirea şi protejarea pielii. Este un fond de ten potrivit pentru anotimpul rece.

Recomandat persoanelor cu tenul normal, mixt și mixt spre gras, ideal pentru persoanele ce au probleme cu acneea!

Părerea mea, e mult mai bun decât cel cu capac mov, rezistă mai mult, acoperă mai bine!

The ONE IlluSkin vs. EverLasting

Fond de ten FPS 20 The ONE Aquaboost

Este un fondul de ten Oriflame lejer, cu un grad mediu de acoperire. Cu o textură super-fină, formulat cu tehnologia Gel, infuzată cu apă glaciară naturală activă şi FPS 20, conferă pielii un aspect luminos și hidratare intensă.

Părerea mea: Îl recomand persoanelor cu ten sensibil și uscat.

Cremă BB FPS 30 The ONE

Crema BB Cream The One este potrivită pentru persoanele cu tenul uscat și normal, ce nu au probleme cu coșurile. Acesta corectează diferenţele de nuanţă a pielii și asigură hidratare. Oferă protecție solară datorită FPS 30.

Fond de ten The ONE Matte Velvet

Este un fond de ten Oriflame are o acoperire medie. Asigură o finisare mată, netedă şi catifelată, nu se adună, estompează sau şterge cu uşurinţă. Conține tehnologia Anti-Shine, ce combate aspectul lucios al pielii, conferindu-i în acelaşi timp o senzaţie de confort. Ideal pentru persoanele cu ten gras, deoerece previne apariția sebumului. Conține  FPS 20.

Recomandat persoanelor cu tenul normal, mixt și gras.

Totuși, Eu am tenul uscat și îmi  exfoliază fața. La 5 minute după aplicare, deja am cojițe pe nas! E unul din fondurile de ten pe care eu personal nu-l recomand persoanelor cu tenul uscat ca și mine !

 

Fond de ten FPS 30 The ONE Everlasting Extreme

Este fondul de ten Oriflame ce asigură cea mai mare acoperire, asigură protecţie având FPS 30. Rezistă cel mai mult pe piele * până la 25de ore spun ei*. Formula rezistentă la transfer cu tehnologia Fresh-fix îi conferă rezistenţă la apă şi transpiraţie. Complexul patentat SkinRenew revitalizează, reînnoieşte şi protejează pielea.

Recomandat pentru toate tipurile de ten, mai puțin cel uscat.

De acesta sunt super încântată!

Comparație Fond de ten The ONE Matte Velvet vs. Fond de ten FPS 30 The ONE Everlasting Extreme

Personal îmi place mai mult The One Mate Velvet.

Gama Giordani Gold

Fond de ten rezistent FPS 15 Giordani Gold Mineral

Este un fond de ten Oriflame rezistent, cu grad ridicat de acoperire ce îngrijește și revitalizează pielea. Este potrivit tenului matur deoarece este infuzat cu minerale vulcanice preţioase din Italia, ce revitalizează şi îngrijesc pielea, oferind în acelaşi timp beneficii anti-îmbătrânire. Formulat cu FPS 15

Recomandat pentru toate tipurile de ten, din punctul meu de vedere, acest fond de ten acoperă cel mai bine 🙂 !

E fondul de ten preferat de mine! Îl folosesc de ani buni!

Fond de ten anti-îmbătrânire Giordani Gold

Este un fond de ten Oriflame ce conferă luminozitate şi uniformizează nuanţa tenului, pentru un aspect vizibil întinerit. Recomandat persoanelor cu tenul matur . Conține extract din trufe albe rare şi filtru de protecţe UV FPS 8. Formula cu acoperire medie, conferă tenului luminozitate cu o finisare netedă.

Recomandat persoanelor ce își doresc ca tenul să aibă un aspect mai luminos, pentru tenul matur. L-am văzut purtat de persoane de 30+ ani și arată genial!

Giordani Gold Mineral vs.Giordani Gold anti-îmbătrânire 
Fond de ten lichid FPS 12 Giordani Gold Silk

Este un fond de ten Oriflame potrivit pentru persoanele cu ten normal şi gras. Are acoperire medie şi se simte natural pe piele, ideal pentru sezonul cald, nu încarcă tenul. Are FPS 12 pentru a proteja pielea împotriva deteriorărilor cauzate de mediu şi se simte natural pe piele.

Recomandat pentru persoanele cu ten normal și gras. Pentru mine una, este cumva prea uleios și uscat în același timp, dar e foarte căutat de persoanele cu ten gras!

Acestea sunt diferențele dintre FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI . Sper că articolul meu v-a ajutat. Mai mult decât atat, am și câteva sfaturi pentru voi în josul paginii.

Dar, de azi, poți să-ți faci cont la noi completând formularul de mai jos și să-ți cumperi produse pentru tine cu reducere. Podusele ajung în trei zile direct la tine acasă și nu ești obligată să dai lunar comenzi! Înscrie-te acum!

  Recomandări 
  •  Tenul matur are nevoie de un fond de ten fluid, să nu pară ca o mască pe față;
  • Poartă produse de make-up cu SPF și iarna. Dacă soarele nu mai arde, asta nu înseamnă că nu continui să te expui radiațiilor solare;
  • Ai porii dilatați și tot cauți o soluție pentru această problemă? Noi avem soluția!

  Încearcă noua bază pentru netezirea porilor de la NovAge și bucură-te de rezultate uimitoare!

  Bază de netezire a porilor şi liniilor fine NovAge
  Înainte și după folosirea bazei de netezire a porilor

  Stresul, lipsa somnului şi un mediu poluat îşi pot pune amprenta pe tenul tău, accentuând liniile fine, porii şi semnele de oboseală. Poți ascunde efectele unui stil de viaţă agitat cu baza NovAge de netezire a porilor şi liniilor fine. Minimizează aspectul porilor şi liniilor fine. Se absoarbe natural în piele şi creează o finisare perfect netedă, catifelată şi mată.

   

  FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI

  FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI

  FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI

   FOND DE TEN THE ONE SAU GIORDANI