Fard de pleoape Giordani Gold Marbleised

Fard de pleoape Giordani Gold Marbleised Oriflame

Fard de pleoape Giordani Gold Marbleised Oriflame

Gama Giordani este cunoscută drept cea mai calitativă gamă Oriflame, având prețuri puțin mai ridicate față de celelalte game din catalog. Nu mai e nevoie să precizez cât de bune sunt. Cu toții am încercat, folosit și iubit măcar un produs Giordani de-a lungul timpului. Dar azi a venit momentul ca această gamă să-și mărească portofoliul de produse cu :

Noul fard de pleoape Giodani Gold Marbleised ,

care se poate cumpăra începând cu această campanie la prețul de 49,99 lei (atunci când este la ofertă) sau 69,90 atunci când nu este în catalog.  Sunt foarte interesante, destul de pigmentate, iar dacă dorești să le folosești pentru un machiaj de seară, te poți folosi de aplicarea umedă. Îmi place că nu se încarcă și nu se adună pe pleoapă ,au o textură lejeră și sunt sidefate. Le-am testat și pozat pe toate! Modelul diecărui fard este făcut manual (dungile de sidef).

 

da, cel mov e spart 🙁

Vin în 5 nuanțe super draguțe!

  1.  33480 Blue Suede ;
  2. 33479 Luxuriant Beige;
  3. 33482 Intense Gold- este preferatul meu, are o tentă de verde, ce-l face diferit de acea nuanță de galben muștar;
  4. 33481 Lavish Plum -acesta se închide pe piele, este un mov închis, dar în poze pare negru;
  5. 33478 Mauve Cashmere.
33481 este cel mov de care vă spuneam. În realitate este foarte drăguț!

Machiajul modelului de mai jos este realizat cu ajutorul Fardului de pleoape  33478 (Mauve Cashmere), 33481 (Lavish Plum), 33482 (Intense Gold):

Preferatul meu este 33479 Luxuriant Beige deoarece se poate folosi garantat și ca iluminator în colțul sprâncenei sau pe pomeți. Practic la 50 de lei obțin un produs multi-funcțional și extrem de util!

Îți plac? Le poți cumpăra cu 23% reducere! Cum?

Completează formularul și noi te vom contacta pentru mai multe detalii!