Cine se află în spatele Titlului meu

Director Oriflame -doar un titlu

Pentru că mulți m-ați întrebat ce înseamnă sa fii Director Oriflame, acest articol vine ca o completare alaturi de infinite mulțumiri!
Înainte de toate, vreau sa va povestesc ceva: mi-am dorit încă de mică acest lucru.
Aveam 15 ani. Asta știu sigur! Era vară, foarte cald afară, însă eu mergeam pentru prima dată la un OOM( pentru cunoscători) care este pur și simplu prezentarea afacerii din spatele catalogului! Dar, am ajuns târziu sau nu mai știu exact ce s-a întâmplat… Ideea e că nu am înțeles prea multe despre ce anume este în spatele catalogului. Am înțeles doar atât: 2 oameni înscrisi, primesc o geanta/ceas/altă geantă/cosmetice etc. Pentru o fetiță de 15 ani…o colecție proprie de gentuțe și cosmetice … nu suna rău!

Director Oriflame

Concluzie:

Și am mai înțeles un lucru: când voi fi mare, voi fi ca Bianca Robete! Poate pentru felul în care era îmbracată în ziua aceea ( țin minte fiecare detaliu din ținuta ei) sau modul în care vorbea (a avut grija să-mi spună că ea tocmai ce a terminat facultatea, dar nu o sa se angajeze pentru că are un venit constant, încât poate face doar Oriflame) m-a fascinat! Apoi a mai zis și că merge in Suedia (conferința de la vremea aceea) pe banii Oriflame!!!!
Pe momennt nici eu și cu siguranță nici ea, nu am realizat ce impact au avut acele câteva minute!

Director Oriflame

Prima mea vară cu Oriflame

Eu am urmat-o! Toată vara, veneam din Voluntari, schimbam 3 autobuze alături de domnișoare (tot de vârsta mea majoritatea) până în Titan, care voiau să fie la Oriflame! Paradoxul face că m-a băgat în seamă tarziu…prin toamna…când eram aproape de 12%. Abia atunci am aflat și eu cum stă treaba cu echipa. Însă de atunci, am devenit o echipă!
Am invatat atât de multe lucruri de la ea în toți acești ani, încât e foarte greu să mă rezum la câteva cuvinte! Mi-a devenit mentor (deși la facultate, la un curs, un prof mi-a spus ca nu poți avea ca mentor pe cineva cu doar 7 ani mai mare ca tine).

Director Oriflame
Am crescut atât în vârstă cat și în valoare! Am învățat pe pielea mea valorile companiei. Am înțeles că atunci când o afacere merge mana-în-mana cu prietenia, lucrurile merg deja ca pe roate! Am călătorit împreună la diverse conferințe, am petrecut, am ras o grămadă și ne-am sprijinit. Mint! Ea m-a sprijinit în tot acest timp!

Director Oriflame
Azi sunt director! În Turcia am sărbătorit munca și mai ales succesul din ultimul an. Nu pot spune că a fost ușor, dar pot garanta că în fiecare secundă din procesul calificării către titlul de director …m-am bucurat! Drumul către acest titlu, a fost minunat! Iubesc sa lucrez cu oameni, să cunosc oameni noi și să creștem împreună!

Director Oriflame

Beneficii Director Oriflame

1000$, titlul de Director și o Vacanta nu înseamnă nimic . E drept, m-au sunat oameni sa mă felicite și nu înțelegeau de ce nu sunt entuziasmată.
Eu am fost entuziasmata mai mult „de drum”, decât atunci când lucrurile s-au confirmat și concretizat!

Director Oriflame
Pentru ca atunci când vezi că lucrurile devin realitate, după atâta muncă, toate aceste ” atenții” reprezintă doar o confirmare a faptului că ..poti mai mult!
Azi, la 21 de ani…încă vreau sa fiu ca Bianca Robete de acum 6 ani. Pe atunci era Gold…în curând și eu!

Mulțumesc, Om minunat!

Director Oriflame

Lasă un răspuns