CONSULTANTUL CAMPANIEI 15-DENISA IORDACHE

CONSULTANTUL CAMPANIEI 15-DENISA IORDACHE

O cunosc pe Denisa de câțiva ani de zile. Pot spune că întodeauna mi-am dorit un om ca ea în echipă. E unul din oamenii care au rămas în Oriflame de-a lungul timpului și a demonstrat că este o persoană organizată care știe ce vrea!

CONSULTANTUL CAMPANIEI 15-DENISA IORDACHE

CONSULTANTUL CAMPANIEI 15-DENISA IORDACHE

Denisa este o fata ambițioasă, serioasă și sinceră pot spune, ce preferă să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată, lucru ce m-a ajutat pe mine personal, să am un om de bază în echipa mea. Azi aniversează doi ani de când este în Oriflame, așa că am am rugat-o să ne povestească câte ceva din experiența sa în Oriflame.

Cum ai început activitatea în Oriflame?

Am inceput activitatea în Oriflame acum 2 ani când am intrat în echipa Cesminei și am constatat că veniturile mele au crescut considerabil . Comenzile mele sunt destul de mari, astfel că de fiecare dată am parte de reduceri de 40%! Îi sfătuiesc pe toți ce folosesc produsele Oriflame să-și facă un cont personal din care să-și cumpere produse pentru ei, cu reducere, deoarece raportul calitate pret este bine pus in evidență, iar loialitatea în Oriflame este răsplătită cu multe cadouri.

Ce înseamnă Oriflame pentru tine?

Pentru mine Oriflame a fost și încă este o experiență inedită, deoarece m-a ajutat sa îmi găsesc echilibrul financiar . Am avut parte de o echipă cu un nivel de înțelegere ce a depășit asteptările mele și pe tot parcursul colaborarii am interacționat excelent! Am primit de fiecare dată expicații concrete la întrebări. Țin să mulțumesc Oriflame pentru sprijinul acordat de-a lungul timpul și  îmi doresc să am continuitate în aceste campanii promoționale, de ce nu? Oamenii cunosc deja produsele și e destul de ușor să strangi comenzi!

Care e parfumul tău preferat?

Parfumul meu prefercat este Giordani GOLD ORIGINAL. E unul din cele mai cunoscute și iubite!

Hai și tu în Oriflame! Completează formularul de mai jos, noi te vom suna pentru detalii, tu ne dai adresa și îți trimitem și cataloage! Ce mai aștepți? Fă primii pași în Oriflame chiar azi!

     

     

      Lasă un răspuns