Află si tu cum poti merge gratuit în Italia în 2018 cu Oriflame

Conferință Italia Oriflame 2018 M-am întors de curând din Creta unde s-a ținut conferința internațională a managerilor (din Europa centrală). Despre cum a fost, ce am făcut acolo și cum m-am simțit, voi povesti într-un articol următor.

Azi voi vorbi despre ce poți face TU pentru a merge gratuit la anul, la următoarea conferință. E foarte important să știi că acest  program este destinat tuturor: celor care în momentul de față nu fac parte din Oriflame, celor care sunt doar consultanți și chiar și celor ce poate au deja rezultate.

Azi voi specifica condițiile pentru oamenii ce nu au cont Oriflame și pentru consultanți. E simplu: dăm startul calificării AZI, 20 IUNIE.

Destinația: PUGLIA, ITALIA

Puglia, Italia

Perioada de calificare: 12campanii (o campanie are 3 săptămâni). Deci e timp până undeva în februarie 2018.

Timp pentru? Pentru a-ți face o echipă. Dacă te hotărăști să mergi cu noi, tot ce trebuie să faci este să-ți convingi prietenii să ții se alăture. Da, ai citit bine, dacă tu până în februarie 2018 ai o echipă de aproximativ 20 de prieteni, mergi gratuit. Deci? Ce mai aștepți? Te poți înscrie în competiție completând formularul .

zona unde va avea loc conferința

Cu un litoral minunat, peisaje fermecătoare și o bucătărie delicioasă, Puglia reprezintă locația perfectă pentru 5 zile de neuitat de relaționare, inspirație și distracție.Seminarul Managerilor este un eveniment care reunește liderii motivați să experimenteze Solidaritatea, Spiritul și Pasiunea Oriflame. Aceasta este o ocazie unică de a împărtăși cele mai bune practici, de a primi recunoașterea și de a fi motivat, toate având loc în împrejurimile unei destinații de vis. Vei avea parte de informații valoroase și vei căpăta încrederea necesară pentru a-ți duce succesul la nivelul următor.Promitem să fie un eveniment pe care nu îl vei uita niciodată!- Oriflame România

Pentru mine și tind să cred că și tu te regăsești în această ipostază, perioada aceasta este una din cele mai importante. A inceput vara și fiecare din noi devine un mic arhitect ce tot face planuri și schițează o super poveste a acestei veri cu tot felul de visuri și scenarii.  Însa cu toții știm că vara e un fel de tărâm unde planurile de acasă se schimbă și devin cu totul altele într-un final. Însă, daca visezi să călatoresti, îți spun ca e unul din cele mai realizabile visuri. Închei prin a te întreba: când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru visul tau?

Conferință Italia Oriflame 2018