Conferință internațională Creta Oriflame 2017

Conferință internațională Creta Oriflame

Conferință internațională Creta Oriflame este  a doua mea conferință  alături de Oriflame la care particip. Încep să mă obișnuiesc cu acest stil.  Ca să fiu sinceră, prin martie când s-a anunțat locul exact unde vom merge, unde vom sta, evident l-am comparat cu locul din Spania. Poți citi despre prima conferință la care am fost aici. Și deja nu mi se mai parea wow.

Plecarea

Așa că am plecat nemulțumită de acasă (nu că ar fii ceva nou pentru mine), cu asteptări scăzute de la acest eveniment, gândindu-mă că e doar Grecia și  ce ar putea să fie așa special. Însă ce uitasem eu era atmosfera acestor evenimente, petrecerile, entuziasmul conferinței și modul în care cele 5 zile te fac pur și simplu să uiți noțiunea timpului.
Și uite-mă deci ajunsă in Heraklion, simțind deja razele soarelui și fiind fascinată de faptul că aeroportul e pe plajă uitând complet de ploaia din România și de presesiune, perioadă în care mă aflam. 

Aeroportul din Heraklion

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatia: Creta  Maris Beach Resort 

Am stat intr-un bongalow suuuper draguț!  Chiar și în momentul când trebuia să plecam spre casă, eu tot eram fascinată de peisajul de pe balcon. De fapt, la plecare am surpins un rasărit superb și deși era mult prea devreme și urasc trezitul la ore de genul, m-am bucurat. Evident îmi propusesem să merg la un răsărit în aceste zile și este  evident, că nu am reușit. Așa că am profitat la maxim de acel moment!

vedere de pe terasa bongalow-ului
răsărit pe balcon

 

apus in Heraklion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dar să mai poposim puțin în Creta. Mai e pană la sfârșit. Cum spuneam, cazare genială, peisaj superb. Ce ne mai trebuie? Poate vouă, nu prea multe, dar cum eu iubesc mâncarea, evident că trebuie să vorbim și despre mâncare. În complex erau undeva la 6 restaurante, nu am reusit sa le vizitez pe toate, dar garantez ca toate au mancare genială. Că veni vorba, înghețata a fost nelipsită din alegerile mele zilnice, restul înțelegeți voi din poze.

Înghețată delicioasă
Cina în unul din restaurantele hotelului
Mic dejun

 

 Conferință internațională Creta Oriflame

Ca și anul trecut, conferința a durat o zi intreagă aproape. Evident am fost puși în tema despre viitoarele produse ce se vor lansa până la sfarțitul anului ( le-am și primit). Voi scrie un articol separat despre produse, pentru că unele chiar merită ceva laude.

Ce îmi place cel mai tare la acest eveniment este energia pe care ți-o transmit oamenii. Astfel, toate nu-urle, toate acele eu nu sunt facută pentru asta, stii, e greu …nu văd ceva stabil in aceasta afacere,  pot merge pe banii mei in alta tara, dispar. E ca și cand nu au existat niciodată. Mereu dupa o astfel de zi, sunt gata sa o iau de la 0.

 

Cum era să pierd premierea

Conferința de anul acesta a venit și cu ceva nou pentru mine, prima dată, pe scena în fața a 1000 de oameni. Evident, era să ratez asta. Pentru fiecare țară există o persoana care traduce totul din engleză, în limba participantului. La început primești niște căști. Am luat căștile, ca de fiecare dată, dar nu le am folosit nici de data aceasta. În Spania cei ce au atins un nivel nou și urmau să fie premiați, erau chemați pur și simplu pe scenă. De data aceasta, cei care urmau să fie premiați, erau anunțati prin căști, că pentru a urca pe scena, trebuie să intre pe o altă intrare. Evident că nu am știut asta. Și m-am trezit cu o doamnă întrebând tu esti Cesmina? Hai cu mine daca vrei sa fii premiată! Și cam asta a fost!

Pe scenă alături de noi manageri Oriflame din Europa Centrală

modul în care era împărțită sala de conferință pe țări
Pentru cei ce nu știu limba engleză, au existat traducători

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celelalte zile

 

Restul zilelor au fost libere (aproape).  Am luat parte la diverse petreceri tematice, la o prezentare a lui Sorin Popa leader John Maxwell Team România, am avut și ceva activități de wellness. Am am și vizitat diverse atracții precum palatul Knossos și m-am pierdut pe străduțele din Heraklion fiind fașcinată de toate buticurile tematice precum și de port.

petrecere anii ’60

 

Palatul Knossos

 

portul turistic Heraklion
butic cu suveniruri
Rezumat

Creta a reprezetat acea vacanța nesperată inainte de sesiune, acel strop de energie de care aveam nevoie pentru a fii și mai determinată să-mi îndepindesc obiectivele, acel mijloc nesecat de informații si motivare către a mă face să visez la urmatoarea destinatie:Italia. Dacă vrei să mergi cu mine într-o astfel de vacanță, poți afla condițiile de calificare, aici

foc de artificii la sfarșitul conferinței

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conferință internațională Creta Oriflame