CAMPANIA 15 ORIFLAME- TOP OFERTE

CAMPANIA 15 ORIFLAME

CAMPANIA 15 ORIFLAME Aduce cu sine și 5 super oferte ale catalogului! Campania se desfășoară în perioada 24 octombrie- 13 noiembrie și oricine poate accesa aceste oferte!

  1. DEMACHIANT NOVAGE  150 ml 19,99 lei

Demachiant pentru Ochi NovAge

După părerea mea cel mai genial demachiant din portofoliu, are cel mai bun preț al anului! Până acum l-am achizitionat la minim 35 de lei (atunci când era la ofertă). Așa că eu una nu voi rata această ofertă din CAMPANIA 15 ORIFLAME. Toate știm zicala aceea Cu un șerveșel, îți iau toată frumusețea! Așa e și cu acest demachiant. Cu o dischetă demachintă îndepărtează tot machiajul, impuritățile și excesul de sebum. Nu conține parfum și poate fi utilizat și de persoanele purtătoare de lentile de contact.

În catalog, descrierea produsului  ne spune clar demachiant pentru ochi, însă eu una îl folosesc pentru întreaga față și sunt super încântată!

2. CREMELE +40 ROYAL VELVET 24,99 FIECARE!

Crema de zi și crema de noapte Royal Velvet

Da, crema de zi și cea de noapte sunt din nou la ofertă! Încetinesc procesul de îmbărânire, conferă fermitate și netezire pielii! Ce poți să-ți mai dorești? Au la bază infuzie de iris negru, iar crema de zi are FPS 15!

PS. cremele sunt bune pentru toate tipurile de ten 🙂

3. SETUL LUNII: PARFUM, CREMA DE MÂINI ȘI CREMĂ DE FAȚĂ, 49,99 LEI!

Set Apă de toaletă. cremă de mâini și cremă de față

CREMA DE MÂINI 50 ml- protejează și hidratează pielea;

CREMA DE FAȚĂ 50ml- are la bază extract de aloe vera și este recomandată pentru persoanele cu tenul mixt și normal, dar pentru toate vârstele. Hidratează tenul, având totuși o formulă lejeră;

APA DE TOALETĂ MY LITTLE GARDEN 50ml- Are la bază floare de busuioc, lăcrămioare și mosc, fiind evident, un parfum floral.

4. FOND DE TEN + CORECTOR+ BUREȚI= 34,99 LEI!
Set format din fond de ten, corector și 4 bucăți bureți aplicare fond de ten

Despre fondul de ten The One EVERLASTING FOUNDATION poți citi mai multe aici. Are acoperire mare și e ideal pentru cei ce au probleme cu acneea și în același timp, un fond de ten potrivit pentru anotimpul rece! Bureții vin în set de 4 bucăți!

Ce mai aștepți? Alege-ți nuanțele potrivite tenului tău și comandă chiar acum!

5. SAMPON & BALSAM 750 ml – 29,99 lei!
ȘAMPON și BALSAM Loving Care cu lapte de migdale

Samponul și balsamul 2-în-1, are formula fără lacrimi și este ideal pentru adulți și copii cu vârsta minimă de 3 ani! Curăță delicat, îngrijește și hrănește părul. Produsele din gama LOVING CARE conțin lapte natural de migdale. Recunoscut de secole pentru proprietățile sale delicate, laptele de migdale reprezintă o sursă bogată de vitamine și minerale ce contribuie la hrănire și îngrijire.

Cumpără oricare din produsele de mai sus cu până la 40% mai redus sunând la 0762316462 sau completând formularul de mai jos!

ps. produsele ajung în 72 de ore direct la tine acasă!