Oriflame oferă burse de studiu

Burse Oriflame de Studiu

Da,e adevărat. De data aceasta titlul este cât se poate de serios (nu ca în alte dăți nu ar fi fost la fel).

Ești student sau elev? Clar ai nevoie de bani.

De fapt, nu e necesar să fii student sau elev să ai nevoie de bani. Dar, în fine…ați înțeles voi. Începe facultatea, la stat sau nu, de bani tot avem nevoie. Și de ce să plătesc eu taxa la facultate când o poate face Oriflame? Dar dacă sunt la stat? Dacă ești la stat vei primi din partea firmei suma de 2500 de lei. Nimic impresionant.

Da, e posibil să mai fi auzit de asta. Acest program a fost implementat pentru prima dată anul trecut (doar pentru studenţi) şi a avut un real succes. Tocmai de aceea, noi ne-am gândit că nu e drept pentru restul. Dacă am ratat anul trecut programul, acum nu mai pot face?! Sau dacă sunt încă clasa a 12-a şi la anul nu se mai organiză? Dar până la anul mai avem. De aceea orice elev sau student ( cu vârsta de peste 16 ani) poate beneficia de această bursa în valoare de 2500 de lei.

Burse oriflame de studiu

 Cum?                                                                                                                                                

1.Alatură-te Oriflame completând formularul                           

Noi credem în dezvoltarea tinerilor. Cred că fiecare își poate schimba modul de viață, poate învăța să fie mai organizat și își poate dezvolta calitățile de leader. De aceea, cred că viitorul nu e la birou 8 ore pe zi, cu un şef care să te streseze, cu teme pt acasă (trebuie să faci și munca altor colegi bine puși). Cred că oricui i se potrivește un program flexibil care să-ți ofere mai mult timp pt familie,prieteni şi care să-ți aducă satisfacţii pe toate planurile.

De ce cred așa tare in asta? Nu am crezut mereu, de fapt părinții mei nu au crezut în asta. însa, lucrurile se mai schimba. Iar astăzi am un astfel de program, mă bucur de timpul pe care îl petrec cu cei dragi și cel mai important pot să urmez şi studiile la facultate în timp ce fac şi Oriflame. Dacă eu am putut, tu de ce nu ai putea? Dacă te-am făcut curios, aștept mesajul tău.

    *aceasta acțiune este independentă de S.C. Cosmetics Oriflame Romania*

    Burse Oriflame de Studiu