Aparat de curățare CADOU! Ofertă fulger

Aparat de curățare CADOU!

Aparat de curățare al feței e unul din cele mai utile device-uri când vine vorba de curățarea și exfolierea pieli. Perie de curăţare a tenului, cu 2 viteze,  curăţă profund şi masează delicat pielea. Asigură o îndepărtare mai eficientă a impurităţilor, machiajului şi excesului de sebum decât în cazul curăţării manuale, ceea ce duce la o piele vizibil mai netedă, mai strălucitoare şi mai uniformă.Un asftel de sistem de curățare costă 150 lei, dar Tu poți să-l primești în această campanie cadou!

O veste excelentă pentru doamnele și domnișoarele pasonate de îngrijirea tenului. Ce mă bucură extrem de tare pe mine este ca aparatul poate fi folosit cu ajutorul oricărui gel de curățare a tenului. Astfel, fiecare are libertatea de a se bucura de o rutină completă cu gelul preferat!

Cum îl folosesc?

  1. Umezeşte peria.
  1. Aplică gelul de curăţare preferat pe faţă.
  1. Curăţă pielea, prin mişcări circulare ale dispozitivului, timp de 1 minut. Apasă uşor pe faţă. A nu se utiliza dispozitivul pe zona delicată din jurul ochilor.
  1. Clăteşte-ţi faţa cu apă din abundenţă.

Cum pot să-l primesc cadou?

Cumpără până pe 22 octombrie orice set NovAge și primești cadou acest aparat de curățare!

 Aparat de curățare

Seturile NovAge vin în 6 Variante : +20 ani, +30 ani. +40 ani. +50 ani, pete pigmentare sau setul pentru Bărbați. Poți citi mai multe despre fiecare set aici.

Dacă te-ai hotarât, poți cumăra setul direct de la noi de pe site.

Completează formularul aici.

Lasă un răspuns