APA AUTOBRONZANTĂ SUN ZONE

SUN ZONE Autobronzant 

SUN ZONE Autobronzant :  Că tot a venit  vara, deja auzind cuvântul acesta „vară” ne ducem direct cu gândul la vacanță, la relaxare și mare. Se simte deja o stare de vacanță activată în oraș. Și că tot veni vorba de mare avem nevoie de câteva lucruri esențiale, cum ar fi prosopul, ochelarii de soare și desigur că și sprau-ul autobronzant! Toate acestea fiind spuse în cataloagele Oriflame începând cu campania 8 2019 apare noul spray autobronzant SUN ZONE Autobronzant  perfect pentru doamnele care își doresc un bronz uniform în timp scurt.

Despre acest produs

Spray-ul autobronzant SUN ZONE Autobronzant asigură un bronz auriu cu aspect natural în doar 3 ore. Hidratează intens pielea datorită acidului hialuronic, oferind strălucire și rezultate de durată. Textura este lejeră cu uscare rapidă ce este eliberată prin pulverizator, te ajută să obții rezultate impecabile, fără urme șii este testată dermatologic.

Cum arată

sun zone autobronzant

Sfaturi despre cum ai putea să o aplici

Pe corp: pulverizează spraiul autobronzant SUN ZONE Autobronzant pe palme, apoi maseaz-o delicat pe tot corpul prin mișcări circulare pentru a obține un bronz uniform.

Pe față: pulverizează pe o dischetă demachiantă puțin din produs și șterge fața ca și cum ai fi în ritualul de demachiere. Masează delicat pielea prin mișcări circulare, pentru un bronz uniform. A se evita contactul direct cu ochii.

Pe mâini: aplică o cantitate mică de produs pe dosul palmelor, evitând unghiile și palmele

  • Spală insistent mâinile după aplicarea spraiului autobronzant, pentru a evita pătarea zonelor dintre degete și din jurul unghiilor.

Prețul

Prețul de lansare a spraiului SUN ZONE Autobronzant în cataloagele Oriflame începând cu campania 8  2019 este de numai 23 de lei! 

ps: Un spary are 100 ml.

ps. Îl poți comanda direct de aici introducând codul și vine la domiciliu prin Urgent Cargus în 72 de ore!

 

Lasă un răspuns