O nouă gamă de produse pentru cei mici Oriflame Disney

Oriflame Disney  tocmai a lansat două game de produse noi speciale pentru cei mici cu arome diferite pentru băieței și fetițe.

Oriflame Disney Rapunzel pentru fete

Șamponul și balsamul de păr au fost create special pentru micuțele eroine ce nu se tem de aventură! Are o formulă delicată, fără lacrimi. Șamponul și balsamul 2-în-1 Oriflame Disney curăță și împrospătează părul. Are 200 ml și costă 14,99 lei.

Tot din colecția cu Rapunzel, Oriflame Disney a creat special pentru micuțe un super balsam de buze cu Rapunzel pe ambalaj. Are o formulă hrănitoare, ce contribuie la îngrijirea și catifelarea buzelor. Mai mult decât atât, pentru ca micuțele noastre să fie în siguranță, acest produs a fost testat dermatologic!

Oriflame Disney

Îl gășești la noi pe site la doar 9,99 lei 🙂 .

Oriflame Disney Nepoții unchiului Scrooge McDuck pentru băieți

Cu toții am fost fascinați de acest desen și aparent, Disney a mai scos o serie animată de curând cu rățoii Huey, Dewey, Louie, alături de verișoara lor, Webby. Pe mine personal mă bucură tare mult, pentru că în copilărie am îndrăgit aceste desene 🙂 . Mie personal, îmi miros aceste produse a gumă de mestecat.

Astfel că, Oriflame Disney a lansat un Șampon și gel de duș 2-în-1 Nepoții unchiului Scrooge. Formula fără lacrimi, special creată pentru copii, curăță delicat. Pentru siguranța celor mici, acest produs a fost testat dermatologic, cu pH echilibrat și fără săpun.

Costă 14,99 lei.

Săpun Oriflame Disney Nepoții unchiului Scrooge are o formulă special creată pentru copii care evident, este testată dermatologic. Costă doar 4,99 lei. Astfel, poți transforma baia micuțului tău, într-o distracție pe cinste cu săpunul ce are imprimată una din fețele rățoilor lui preferați, Huey, Dewey sau Louie.

Poți cumpăra produsele direct de pe site-ul Oriflame prin simpla accesare a acestui  link. Comanda ajunge direct la tine acasă în 72 de ore, prin Urgent Cargus. Nimic mai simplu!

     

     

    Lasă un răspuns