CREMA MULTI – PROTECTOARE OPTIMALS CU FPS 30

Crema optimals cu SPF 30

Optimals cu SPF 30 -Că tot se apropie vara, este necesar să acordăm puțină mai multă atenție tenului nostru decât de obicei. Desigur că înainte de un fond de ten bun avem nevoie de o cremă bună hidratantă și protectoare în același timp. În acest caz, începând cu campania 7 a anului 2019 în cataloagele Oriflame și-a făcut apariția noua cremă multi-protectoare Optimals cu FPS 30.

DESPRE ACEST PRODUS

Crema optimals cu SPF 30 hidratantă multi – protectoare de zi creată pentru stilul de viață urban cu FPS 30, conține agenți anti – poluare și o combinație suedeză de ingrediente naturale. Contribuie la protejarea pielii împotriva „agresorilor” ce pot cauza îmbătrânirea prematură sau apariția petelor pigmentare. Cu textura lejeră, non – grasă și ușor absorbabilă înafară de faptul că este o bază perfectă pentru machiaj este și pur și simplu o cremă perfectă de zi. Folosește-o la finalul rutinei de îngrijire, pentru a te bucura de o piele instantaneu hidratată și luminoasă. Sigur o să te îndrăgostești de acest produs!

CUM ARATĂ

 

optimals cu SPF 30
aplicator special

CELE 6 BENEFICII PE CARE LE ARE

  • FPS 30 – contribuie la protejarea pielii împotriva razelor dăunătoare UV
  • Contribuie în protecția împotriva efectelor negative ale agresorilor de mediu precum poluarea
  • Pielea se simte instantaneu hidratată
  • Textură lejeră, non – grasă și ușor absorbabilă
  • Pielea are un aspect mai luminos și mai strălucitor
  • E perfectă pentru orce tip de ten

 

MOD DE FOLOSIRE

Se aplică dimineața pe fața și gâtul în prealabil curățate. Recomandată ca pas final al rutinei de îngrijire. Este foarte bună pentru orce tip de ten, uscat, gras sau mixt. Textura lejeră este ușor absorbită de piele și creează baza perfectă pentru aplicarea machiajului și desigur că e și foarte bună și ca, crema normală de zi.

 

PREȚUL DE LANSARE

Prețul de lansare a cremei multi – protectoare Optimals începând cu catalogul 7 a anului 2019 este de numai 25 de lei!

O poți comanda direct de aici și ajunge direct la tine acasă în 72 de ore prin curier!

Lasă un răspuns