Eclat Mon Parfum Câștigă o vacanță la Paris

Eclat Mon Parfum Excelența Parfumeriei Franțuzești

Eclat Mon Parfum Acordul nostru DeLaire pune în valoare cele mai rafinate note de iris alb, recunoscut de secole drept emblema regalității francize și devenind cea mai prestigioasă floare în domeniul parfumeriei.

DeLaire casa de parfum

Eclat Mon Parfum

Așa cum sugerează și numele lui, Eclat Mon Parfum reprezintă cea mai înaltă formă din lumea parfumurilor – un Parfum. Există mai multe tipuri de parfumuri. Fiecare cu diferite concentrații de esențe de parfum. Cu cât este mai mare concentrația, cu atât calitatea parfumului este mai bună, iar persistența mai de durată.
Acordul DeLaire Boudoir ( nota erou a Eclat Mon Parfum )provine de la una dintre cele mai faimoase case de parfumuri din lume. Este cel mai bine păstrat secret al lumii parfumeriei fine.

Cu 140 de ani în urmă, casa de parfumuri DeLaire a descoperit o modalitate de a extrage note bogate și unice. A construit noi acorduri sau „baze”. Până în prezent, aceste acorduri au fost folosite numai de cele mai exclusive branduri de parfumuri din lume.

Eclat Mon Parfum este cel mai sofisticat parfum creat în colaborare cu casa pariziană de parfumuri DeLaire. Fondată în secolul 19. Legendara casă DeLaire, a fost prima care a inventat parfumul așa cum îl cunoaștem astăzi. A creat cele mai prestigioase parfumuri de la Chanel, Guerlain, Rochas, păstrând succesul său constant. Astăzi, Oriflame se va alătura acestei tradiții prestigioase cu un parfum unic, creat ca un tribut adus istoriei parfumeriei franțuzești.

Cele două ingrediente care fac din Eclat Mon Parfum un parfum cu adevărat special sunt acordul DeLaire Boudoir și notele de iris alb. Acorduri de : Pere japoneze, pudră de migdale și DeLaire Boudoir (cele mai rafinate note de iris alb).

Maestro Parfumier Emilie Coppermann

Eclat Mon Parfum

Încă de la vârsta de 14 ani, când a avut o întâlnire impresionantă cu un parfumier al casei Rochas, lui Emilie Coppermann i-a fost destinat să devină maestro parfumier. 20 de ani mai târziu,  câștiga multe premii internaționale . Lucrează cu branduri prestigioase precum Givenchy și Paco Rabanne, iar acum colaborează cu Oriflame . Pentru Oriflame a creat și Tenderly Promise și Signature Zoom.

Concurs Câștigă o vacanță la Paris!

Eclat Mon Parfum

Pasul 1: Cumpără parfumul Eclat direct de pe site ( îți faci cont aici și cumpără parfumul din cont )

Pasul 2: Noul parfum Eclat Mon Parfum îți aduce o experiență de neuitat la Paris! Cu fiecare parfum comandat (cod 33957 – Eclat Mon Parfum) vei primi un carton răzuibil. Descoperă codul unic de pe carton și înscrie-l pe site-ul campaniei . Promoția se desfășoară în perioada 2 octombrie – 31 octombrie 2018. Mai multe parfumuri, mai multe șanse de câștig la marea tragere la sorți!

 

Lasă un răspuns