NovAge 5 CELE MAI CALITATIVE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE

NovAge 5 cele mai calitative produse de îngrijire

NovAge este cea mai calitativă gamă de îngrijire Oriflame. Cercetările de piață arată că au rezultate asemanătoare cu produsele de îngrijire  Lancôme și Estee Lauder. O gamă în care s-a învestit foarte mult în cercetare, s-au efectuat Teste clinice, testele cele mai costisitoare de pe piață, teste pe care le au doar produsele din farmacii. Conțin ingrediente naturale active și tehnologie inovatoare.

Este un articol scris dintr-o perspectivă subiectivă. Este posibil să existe persoane care să nu-mi împartășească ideile. Le-am testat pe toate și pe unele din ele le folosesc zilnic. De fapt, pot spune că LE ADOR! Cele pe care le folosesc în rutina mea de îngrijire le voi nota cu 3 steluțe ***.

1.Exfoliant NovAge***

Într-o perioadă nu a fost la reducere și cel pe care îl aveam, s-a terminat. Atunci am încercat să folosesc un înlocuitor, dar nici unul nu aducea cu acesta. Ce îl face să fie așa special? Are micro-particule abrazive și unt de shea. Exfoliază delicat pielea, îndepărtează celulele moarte lăsând după clătire o piele de bebeluș. Conține acizi de AHA și BHA, acizi care ajută pielea la exfoliere, deorarece acești acizi sunt produși și de pielea noastră, păcălind cumva pielea că acești acizi suplimentari sunt acizii produși de piele, astfel facandu-se o micro-exfoliere naturală de la interior spre exterior. Are 100 ml și îmi ajunge o perioadă destul de lună, avînd în vedere că îl folosesc o dată pe săptămână.

NovAge
Textura pielii după aplicare și modul în care se văd particulele de exfoliere

Costă aproximativ 39,90 lei, dar îl poți găsi și mai redus. Codul produsului este 32645.

2. Demachiant ochi NovAge *** 

Din punctul meu de vedere, este cel mai genial demachiant pe care Oriflame îl are în portofoliu. Ei spun că este demachiant pentru zona ochilor, însă eu îl folosesc pentru toata fața. Curăță extrem de bine. Are 150 ml și îmi ajunge aproximativ o lună jumătate. Este lejer, nu necesită clătire.

Costă 39,90 lei atunci când nu este la ofertă, dar îl poți găsi mai redus în catalog :). Codul demachiantului este 32664.

Am cerat un filmuleț în care am testat demachiantul 🙂

3. Cremă matifiantă pentru pori NovAge

Eu una nu am probleme mari cu porii, însă am văzut ce efecte poate avea pe un ten cu o astfel de problemă. Mai jos în poză crema a fost testată pe tenul mamei. Matifiază extraordinar de tare! Reduce vizibil  porii, devenind practic un strat protector împotriva mizeriilor.

Prețul întreg este de 69,90 lei, dar poți să-l prinzi și la ofertă în catalog la aproximativ 40-50 lei! Codul produsului este 33944.

4. Capsule cu ulei facial NovAge

Se folosesc de maxim 2 ori pe saptamană. Se aplică seara, dupa rutina de îngrijire sau crema de noapte. Încălzești capsula 2 minute în palmă și apoi o aplici. O capsulă este suficientă pentru aplicarea pe întreaga față. Hidratează tenul,  conferă o luminozitate naturală. Un recipient are capsule suficiente pentru aproximativ 2 luni.

Prețul capsulelor cu ulei este de 119,90 lei, dar atunci cînd este la ofertă le poți găsi la 50-60 lei. Codul capsulelor este 32631.

5. Masca de noapte cu efect intens revitalizant NovAge ***

Masca se folosește odată sau de două ori pe săprămână. Este perfectă pentru perioada rece când tenul are nevoie de hidratare.  Șterge semnele de oboseală, oferind un aspect odihnit tenului și nu se clătește! Conține acid hialuronic pentru intensificarea hidratării. Are 50 ml și un recipient îmi ajunge aproximativ 2 luni.

Costă 99,90 lei, dar atunci când este redus, îl poți achiziționa la aproximativ 60 lei. Codul este 33490.

CONCURS!

În luna femeii, poți câștiga pentru tine și prietena ta câte un demachiant NovAge! Cum?

Găsești articolul postat pe pagina noastră de facebook.

 1. Dă-ne like la pagină, dacă nu ai făcut asta deja;
 2. Dă-i tag într-un comentariu la postare prietenei tale;
 3. Distribuie postarea noastră;

Câștigătoarele vor fi desemnate pe 20 martie!

Și nu uita!

Poți cumpăra oricând produsele tale preferate Oriflame, cu reducere de până la 40% și transport la domiciliu, făcându-ți cont completând formularul de mai jos.

  2 comentarii

  • Bianca Alexandra

   Recomand produsele NovAge!
   Le folosesc de un an si jumatate si sunt extrem de multumita de ele!
   Le ador pe toate, le-am folosit pe toate + masca iluminatoare NovAge de care nu ai scris!
   Sunt geniale!
   Multumesc Oriflame pentru aceasta gama uimitoare!

  Lasă un răspuns