Conferința Internațională Oriflame Spania 2016- O reală Dezamăgire

Conferința internațională Oriflame 2016

Conferința internațională Oriflame, prima din cariera mea nu a fost exact ce-mi doream, sinceră să fiu. 
Înainte, când leaderii se întorceau de la conferințe și ne povesteau cât de tare este, rămâneam puțin pe gânduri… Nu are cum să fie chiar așa. Și intr-adevar, nu este.

sosirea în Huelva
imagine de pe balcon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vizitat o altă țară cu toții am facut-o….sau poate aproape toți. Dar ce te faci când tu vrei sa cumperi supă la plic în avion și servești un prânz întreg. Ce faci când tu vrei sa slăbești si îți sunt întinse la alegere tone de mâncare.

 

Produse

Pot adăuga alte nemulțumiri precum produse Oriflame care se vor lansa la Crăciun și eu le-am primit gratuit, un ocean de zâmbete și petreceri, o baie în ocean și dacă briza oceanului nu te încântă, poți auzi sunetul valurilor si de la piscină fără probleme.Aș putea povesti cât de minunată a fost această vacanță.. Dar nu cred că e așa interesant.  Am avut un program încărcat ce-i drept, dar nu mă pot plânge de asta.

 


Sala în care a avut loc conferința
fiecare participant a primit un plic cu broșuri informative despre program, hotel, ecusoanele și produse utile pentru acele zile: ochelari de soare, crema de protecție etc

Conferința  Oriflame

 A urmat conferința Oriflame care da, a ținut o zi întreagă. Apropo, România este Nr 1 în Europa Centrală. 1000 de oameni, din 12 țări într-un singur loc. Deja în cap îmi apare o imagine cu oameni mulți, inghesuială, haos. Dar nu a fost așa, totul a fost foarte bine organizat.Iar, după conferința Oriflame a urmat o petrecere în stil spaniol.

dimineața de Wellness
poza de grup cu cei ce au participat la conferință, după activitatea de Wellness

   

 

Răsărit

În prima dimineță din Huelva am vrut să mergem la răsărit. Aici trebuie să mulțumesc grupului de unguroaice.De ce? Eram un grup de câteva persoane la 6 jumătate dimineața la recepția hotelului. Era prima zi pe care o petreceam acolo și cu o seară înainte nu apucasem să mergem la ocean. Așa că nici una din noi nu știa exact pe unde trebuia să mergem. Aflasem însă că pentru a ajunge la ocean, trebuia să trecem printr-o pădure în beznă și probabil am fi prins răsăritul (care, apropo era la ora 8 ) în hotel, dacă grupul de unguroaice nu cobora. Noi doar ne-am ținut după ele. 

Am uitat să precizez curajul de care am dat dovadă. Fiind încă beznă pe plajă cand am ajuns, inițial am vrut să ne întoarcem. Dar cine să mai traverseze iar pădurea? Așa că o oră și ceva ne-am bucurat de liniște și ceva nerăbdare nu mai răsare soarele ăsta odata?!

Așteptând răsăritul, pe plaja m-am lovit de alte nemultumiri: unde e gunoiul, nisipul care e pietriș de fapt, si muzica dată la maxim? Lipseau cu desăvârșire. Toate acestea au fost înlocuite cu nisipul fin, spuma mării exact ca in povestea cu Mica Sirena, muzica valurilor care dansează efectiv (flux și reflux) și copacii de pe plaja. Da, cine a văzut copaci pe plaja? Nu era mai bine să îi tăiem?! Aveam mai mult loc …în fine, lăsând aceste dezamăgiri profunde la o parte am avut o dimineață superbă.

o parte a drumului către ocean
plaja
spuma mării
o parte a drumului către ocean
Rezumat

 Au fost o zile obositoare.Vă puteți imagina stresul prin care am trecut? Cumpărături, înotat,  petreceri (Navy party, stil spaniol),Wellness. Dacă vă imaginați că asta e tot, vă cam înșelați! După o astfel de conferința internațională Oriflame, a urmat a urmat alta la fel de stresantă în Grecia. Despre cum a fost  în mai 2017, în Creta poți citi aici. Am uitat să precizez că și tu poți merge la astfel de conferințe dacă faci parte din echiăa mea! Completează formularul și te voi contacta în cel mai scurt timp!

Alături de echipă la petrecerea în stil spaniol