CATALOG 14 TOP OFERTE ORIFLAME

CATALOG 14

CATALOG 14, Catalogul Oriflame al lunii octombrie aduce produse noi în portofoliul Oriflame, dar și super oferte la unele din cele mai iubite și cunoscute produse. Astfel, voi începe cu cea mai bună ofertă a catalogului:

  1. AMBER ELIXIR 39,99 lei

ORIENTAL, VANILAT, LEMNOS

Ce-ți poți dori mai mult?  Cunoscuta Apă de parfum AMBER ELIXIR (50 ml) poate să fie aciziționtă  cu 39,99 în loc de 99,9

2.SET NOVAGE BRIGHT SUBLIME

Cel ai așteptat set al anului s- a lansat în sfârșit! Cunoscut deja pentru rezultatele sale uimitoare în combaterea petelor negre, Setul NovAge Bright Sublime este 239 lei.  Dar îl poți achiziționa cu 185 și să primești și baza iluminatoare cadou. Cum? Am scris un articol despre această gamă și oferta specială. Îl găsești aici.

3. PROSOAPE DIN BUMBAC 59,99

Fă o comandă de 59,99 lei din acest catalog și poți cumpara prosoapele cu 59,99! 

Prosoapele Nortern Beauty sunt super-moi și absorbante. Vin în set (2 bucăți), frumos împachetate și legate cu o fundă din satin. unul de dimensiune mare pentru corp, iar celălalt pentru față. Ca să fiu mai exactă, dimensiunile  sunt:  140x70cm  și 70x 50 cm. 

4. SETUL pentru mâini 39,90 lei

Toamna avem nevoie de o îngrijire mai atentă a pielii. Mai ales că ne pregătim pentr sezonul rece. Asigură-ți un mini-Spa la tine acasa prin exfolierea celulelor moarte, hrănirea intensă și hidratarea pielii cu acest set!  

PREGĂTEȘTE PIELEA PENTRU HRĂNIRE Începe cu exfolierea utilizând o mănușă și un exfoliant. 

EXFOLIAZĂ Masează exfoliantul delicat pe pielea umedă pentru a o netezi, catifela și a-i conferi strălucire. Îndepărtarea stratului de celule moarte va facilita o mai bună absorbție a nutrienților în piele;

HRĂNEȘTE Aplică untul cu generozitate pe întregul corp pentru o hrănire intensă;

5. CELE MAI IUBITE GELURI DE DUȘ LA  750 ML, revin la prețul de 19,99 lei!

Discover ICELANDIC PURITY și Tuscan Sunset îmi aduc aminte de vară și de vacanță prin mirosul lor revigorant.

Completează formularul și poți beneficia de orice ofertă a catalogului cu până la 40% mai redus!

    c